![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Oluşum
Ev, mümkün olduğu kadar orijinal hali korunmaya çalışılarak, tadilat yapılmaya başladı. Tabiiki bazı ilavelerde yok değil... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Eski bir rum eviymiş... Orijinal taş ev. Sonrasında Türkler yaşamış içinde fakat büyük şehirlere göç merakı bu güzel evleri kaderine terketmiş..Oysa büyük şehirde yaşayanların hayali böyle bir evde, sakin bir hayat sürmek değilmidir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Oluşum
Yavaş yavaş şekillenmeye başladı... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada inşaat devam ederken, ben kasalarca çiçek alıp ekiyorum, ektiğim çiçeklere ya harç düşüyor veya ustalar basıp eziyor. Yılmadan bıkmadan ekiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Haaa unutmadan soyliyeyim ilk çiçeklerimi dış kapı takılmadığı için keçiler yemişti ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yıllardır gezdiğimiz yerlerde böyle yıkık dökük, taş evleri görünce içimiz gidiyor (sızlıyor), "aahh orası şimdi bizde olacaktı ki..." diye iç çekiyoruz. "Sahipleri hiç değerini bilmiyor, şimdi imkanımız olacaktı da, orayı bir alacaktık ki..." diyerek, şu anda sizin yaptığınızı, hayal ediyoruz. Gerçekten çok şanslısınız. Allah iyi günlerde, huzurla oturmayı nasip etsin. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama eski yeni hiç farketmez yeterki doğal bir yaşam yakalayabilelim. Sayfanın devamını takip edincede muhteşem görüntülerle karşılaştım. Çok güzel olmuş maşallah. Allah ağız tadıyla sağlıklı günlerde yaşamanızı nasip etsin. Herşey gönlünüzce olsun. Gezim daha bitmedi daha sonra tekrar geleceğim. ![]() Sağlıcakla.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziyaretiniz ve güzel sözleriniz beni çok mutlu etti sayın Sevgi, her zaman beklerim sevgilerimle ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|