![]() |
|
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Sevgili milaca maşallah maşallah bu ne böyle?.. Maşallah hiç yaprak yok, hepsi çiçek ve de çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili milaca2010, bahçenize yaz gelmiş, içim açıldı. Kaktüs ve sukulentlerinize kocaman maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2015
|
Sayın milaca,bahçenizi geze geze bitiremedim,her köşede ayrı bir sürprizle,güzellikle karşılaştım,ellerinize gönlünüze sağlık.. Biraz da kıskanmadım değil hani,Ankara'da bir ay geriden takip ediyoruz mevsimleri,güllerde hala tık yok,bir an önce buraya da gelsin bahar ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca tekrar hoşgelmişsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bizimkiler oldukça neşelendirdiler bahçemizi, güzel yorumunuz için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; hoşbuldum canım, bunca aradan sonra Ağaçlarnet'e biraz elimiz kolumuz dolu dolu gelelim dedim, kapı girişini yapıldığı çok zaman oldu Sevgili YeniGine boş tünel paylaşmak istemediğimden paylaşmamışımdır, sarmaşık gülünü diğer gülerim gibi bir karış çelikten yetiştirmiştim, bak ne hale geldiler arkadaşım,uzun zamandır bahçe bakımı ile uğraşıyoruz ve nihayetinde bu aralar bahçe keyiflendi ****** bizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca, güller belli ki ilaçlanmışlar, maşallah çok sağlıklı görünüyorlar. Benim güller bit kaynıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sevgili milaca, bahçenizi çok beğendim. Ellerinize, emeklerize sağlık.. Güllere diyecek bir söz bulamıyorum, çok güzeller... Bol bol keyfini çıkarmanız dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çiçekleriniz hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık. Fırsat buldukça dolaşıyorum. Kaktüsleriniz , sukulentleriniz ayrı bir güzel açmışlar . Egzamaya iyi geldiğini yazmışsınız aynısafa kreminin. Bir yakınım bu durumdan çok şikayetci. Nasıl hazırladığınızı öğrenebilir miyim? Burada tarifin verilmesinde bir sakınca yoksa ve sizin için sakıncası yoksa. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|