![]() |
|
|
|
#271 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; kamelyanız ne kadar güzel olmuş. Son 4-5 aydır bende kamelya almamak için kendimi zor tutuyorum. Çok sevmeme rağmen benim bahçe genellikle rüzgarlı olduğundan bu isteğimi rafa kaldırdım. Şimdi sizinkileri görünce raftan sesler duymaya başladım ![]() Sağlıkla büyüsün kamelyanız. Bu güzellikleri görecek sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#272 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn milaca2010,merhabalar çekimleriniz harikaçok net canlı ellerinize sağlık.Gazanyalar bu senenin mi?Biz burda daha sümbülün topraktan yeni patlamasını bekliyoruz.Siz tohum yaptınız.Hep sıcak iklim ve şehirlere imrenmişimdir. |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili milaca2010,yine cok güzel resimler paylaşmışsınız ama kamelyanın maşallahı var,,, |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın milaca2010. Fotoğraflar çok kaliteli çıkmış. Renkler çok doğal ve renk ve ışık patlaması yok. Net ve pırıl pırıl. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnanın sürekli rüzgar, fırtına, yağmur yinede bana mısın demedi sevgili Kamelyam, o zamanlar diğer renklerini almadığıma pişmanım, yenilerini almak için arayış içindeyim. Güzel yorum ve ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gazanyaları bir otelin bahçesinden aldığım için pek fikrim yok, bahçe işlerinle ilgilenen kişiye sormam lazım. Sizin Sümbülleriniz de yakında açarlar inşallah bizlerde paylaşımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla, esen kalınız... |
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ilgi ve yorumunuz için teşekkürler. Esen kalınız... |
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı ve beyazda nüansı tutturmak oldukça zor, şansım yaver gitti anlıyacağınız. Düşünce paylaşımı ve ziyaretiniz için teşekkürler. Esen kalınız... |
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
günaydın
Çiçek güzel .çekim güzel. bahçe güzel .her şey güzel İyi günler |
|
|
|
|
|
#285 |
|
/
|
Merhabalar Sn milaca2010,bahçede buluşamıyoruz.Ben geliyorum.Siz yoksunuz .Siz geliyorsunuz ben yokum Vallahi kusura bakmayın çimlere basa basa bahçeyi geziyorum ayak izlerim çıkıyordur. Camelya kokuları buraya kadar geliyor.Sevgi ve Saygılar... |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende gazanyanın rengine bayıldım, dünden beri gelip gidip bakıp maşallah deyip çıkıyorum. Fotoğraflarda kaliteli olunca sayfanızdan ayrılamaz oldum. Aynısefanın üzerinde de minik bir salyangoz görüyorum, yaramaz şey çiçekleri yeme sakın diye tembihledim. ![]() Emeklerinize sağlık, sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygı ve selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç söz dinlememişler sevgili ipektuğçe; Bu gün biravuç topladık o yaramazlardan, ana babalarını saf dışı ettik, şimdilerde yeni jenerasyon işbaşında. Ziyaret ve güzel görüşleriniz için çok teşekkürler. Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın milaca kamelyalara bayıldım. Tek kelime ile harika.... |
|
|
|
|
|
#293 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2012
|
Çok çok çok ama çok güzeller. Ellerinize sağlık Milanca. |
|
|
|
|
|
#294 |
|
/
|
Sn Milaca2010 Arkadaşım nerelerde acaba.Bende gezmeye gelmiştim.Saygılar |
|
|
|
|
|
#295 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sevgili milaca, hersey cok güzel gelismis bahari birakin yaz günleri gibi sanki. Biz halen karla kisla ugrasirken sizin oralara yaz gelmis bile Keyfini cikarin....Ah birde su kamelyaniz yokmu....Müthis, müthis.... Masallah!!!.... Ellerinize saglik ![]() |
|
|
|
|
|
#299 |
|
/
|
Merhabalar Sn milaca,nasılsınız. Yoktunuz bir kaç gündür. Döktürmüşsünüz yine.Harika gözüküyorlar.Çekim harika zaten.O minik haylazı benim buraya kargolar mısınız lütfen çok tatlı.Sevgi ve Saygılar.... |
|
|
|
![]() |
|
|