![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; kamelyanız ne kadar güzel olmuş. Son 4-5 aydır bende kamelya almamak için kendimi zor tutuyorum. Çok sevmeme rağmen benim bahçe genellikle rüzgarlı olduğundan bu isteğimi rafa kaldırdım. Şimdi sizinkileri görünce raftan sesler duymaya başladım ![]() Sağlıkla büyüsün kamelyanız. Bu güzellikleri görecek sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn milaca2010,merhabalar çekimleriniz harikaçok net canlı ellerinize sağlık.Gazanyalar bu senenin mi?Biz burda daha sümbülün topraktan yeni patlamasını bekliyoruz.Siz tohum yaptınız.Hep sıcak iklim ve şehirlere imrenmişimdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili milaca2010,yine cok güzel resimler paylaşmışsınız ama kamelyanın maşallahı var,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın milaca2010. Fotoğraflar çok kaliteli çıkmış. Renkler çok doğal ve renk ve ışık patlaması yok. Net ve pırıl pırıl. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnanın sürekli rüzgar, fırtına, yağmur yinede bana mısın demedi sevgili Kamelyam, o zamanlar diğer renklerini almadığıma pişmanım, yenilerini almak için arayış içindeyim. Güzel yorum ve ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sevgiler selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gazanyaları bir otelin bahçesinden aldığım için pek fikrim yok, bahçe işlerinle ilgilenen kişiye sormam lazım. Sizin Sümbülleriniz de yakında açarlar inşallah bizlerde paylaşımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla, esen kalınız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ilgi ve yorumunuz için teşekkürler. Esen kalınız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı ve beyazda nüansı tutturmak oldukça zor, şansım yaver gitti anlıyacağınız. Düşünce paylaşımı ve ziyaretiniz için teşekkürler. Esen kalınız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
günaydın
Çiçek güzel .çekim güzel. bahçe güzel .her şey güzel İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
/
|
Merhabalar Sn milaca2010,bahçede buluşamıyoruz.Ben geliyorum.Siz yoksunuz .Siz geliyorsunuz ben yokum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Bende gazanyanın rengine bayıldım, dünden beri gelip gidip bakıp maşallah deyip çıkıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygı ve selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç söz dinlememişler sevgili ipektuğçe; Bu gün biravuç topladık o yaramazlardan, ana babalarını saf dışı ettik, şimdilerde yeni jenerasyon işbaşında. Ziyaret ve güzel görüşleriniz için çok teşekkürler. Sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın milaca kamelyalara bayıldım. Tek kelime ile harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2012
|
Çok çok çok ama çok güzeller. Ellerinize sağlık Milanca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
/
|
Sn Milaca2010 Arkadaşım nerelerde acaba.Bende gezmeye gelmiştim.Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sevgili milaca, hersey cok güzel gelismis bahari birakin yaz günleri gibi sanki. Biz halen karla kisla ugrasirken sizin oralara yaz gelmis bile ![]() Ah birde su kamelyaniz yokmu....Müthis, müthis.... Masallah!!!.... Ellerinize saglik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
/
|
Merhabalar Sn milaca,nasılsınız. Yoktunuz bir kaç gündür. Döktürmüşsünüz yine.Harika gözüküyorlar.Çekim harika zaten.O minik haylazı benim buraya kargolar mısınız lütfen çok tatlı.Sevgi ve Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|