![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Her zamanki gibi her şey çok güzel.Pembe, beyaz alacalı menekşe harikaymış. Benim menekşeler hala sağlıklı fakat sanırım bana küstüler açmamakta ısrarcılar.Sizinkilere bakıp imrenmemek elde değil. Kalanchoe'lere gelince onlar yüzümü güldürenlerden. Hepside tomurcuk dolu ve renklerini gösterdiler bana baktıkça mutlu oluyorum.Umarım bu güzellikler içinde sizinde yüzünüzden gülücük eksik olmasın. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...26-yyy-128.jpg Bu görüntüden uzun süre ayrılamadım, hepsi çok güzel, rengarenk menekşeleriniz de harika fakat yine de favorim kaynana dili. Kasımpatlarını nereye aldınız? Seneye güzel çiçekleriyle yine mutlu edeceklerdir sizi.. ) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler selamlar sevgili sudenur... Düzenleyen milaca2010 : 06-01-2013 saat 01:15 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahh evet, ben o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum. Onca süre beklemeye gerek yok diye düşünüyorum, Nisan Mayıs gibi derin budama yapıyorum, hiç bir sorun olmuyor. ) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Sizin menekşelerinizde sağlıkları yerinde olduğuna göre en kısa zamanda çiçekleriyle sizi mutlu edeceklerdir.Kalanchoe'leri önceleri pek sevmezdim, şimdilerde ise bir tutku oldu, aslında hiç üzmeden gelişip onlarca çiçeğini bizlerden esirgemediklerini fark ettim, çok seviyorum onları. Sevgilerimle sevgili Esin... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kasımpatlar dayanıklı çiçeklerdir sevgili milaca. ) Buraların soğuna ayazına dahi bana mısın demiyorlar maşallah. Seneye yine sarı sarı açarlar, hiç telaş etmeyiniz. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|