![]() |
|
|
|
#123 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sayın Milaca 2010, Bahçenizde gezdim. Çok beğendim.Kaktüsleriniz harika. Özellikle begonvil çeliklendirme dikkatimi çekti. Ben daha yeni başladım sayılır. Bilgi vetecrübelerizden yararlacağım. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bitkileriniz gerçekten harika görünüyorlar sevgili milaca... gazanyaları ben de çok seviyorum. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Muallim; Bahçeme gösterdiğiniz ilgi ve beğeninizle çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Begonvil çeliklerini pet şişede üretim sn.ahmeter hocamızın yöntemidir. bende yeni yeni öğreniyorum, uzmanları izlemek ve sormak gerekir. Bende sn. ahmeter'in yöntemiyle Begonvil çeliklerini filizlendirmeye çalıştım. Begonvil forumunda detayları incelemenizi öneririm. Esen kalınız... |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2012
|
Begonyalar harika ![]() |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok sağlıklı görünüyorlar maşallah. ) Sevgili milaca, profesyonel fotoğrafçı mısınız yoksa siz? Resim kalitesi ve sunum mükemmel. ![]() |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Bahçeniz, çiçekleriniz ve fotoğrafçılığınız tartışılamaz güzellikte, tebrikler. ![]() |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amatörce ))Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Antalya'dan memleketim Sakarya'ya sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Milaca Begonviller gayet güzel kapalı tutmayınız az nemli ortama alişsın Yılbaşına doğru saksılara alabilirsiniz saksılarda yapraklar düşebilir meraklanmayın Diplomanız için bir resim gönderirseniz hemen postalayaçağım Tebrikler |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sn.ahmeter hocam; ziyaretiniz ve değerli bilgilerinizle sayfama onur verdiniz. Açıklamanız yüreğime biraz su serpti, dün pet şişeleri kestim birkaç saat sonra tüm yapraklar boynunu büktüler, şu an direkt havayla temas ettiklerinden şok halindeler, kaybedersem çok üzüleceğim. Begonvillerin fotoğraflarnıı en kısa sürede ekliyeceğim. Diplama için çok erken ![]() Esen kalınız. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Ağaç Dostu
|
"Gül"
Komşumuzun budadığı güllerden aldığım çelikler toprakla buluştular. Bizim bahçemizde bu güzelliklerden mahrum kalmasın ![]() Bir tanesi fotoğrafladığım bu muhteşem katmerli gül. Diğerleri kırmızı kadife dokulu katmerli dikensiz gül. Düzenleyen milaca2010 : 26-11-2012 saat 04:22 |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Çok ilginç bir yöntem... Sera etkisi yaratsın diye mi çeliği şişeye ektiniz acaba? |
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sn ahmeter begonvil başlıklı forumda deteylarıyla anlatıyor, okumanızı tavsiye ederim, malum begonvil biraz nazik. sevgilerle kalın... |
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Cehaletimi mazur görün lütfen, aynı yöntemle ortanca çeliklerine de uygulanabilir mi acaba? |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size kolay gelsin sevgili dalya35, sevgiler selamlar... |
|