![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-09-2012
|
istanbula ilk geldiğimde mutlaka seranıza uğrayıp hem bu güzelleri izlemenin tadını çıkarmak hemde sizi bizzat tebrik etmek istiyorum .ben iki tanede sıkıntı çekerken.... size sadece nazar değmesin diyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik...
|
Cumartesi günü seradaydık. B.Unver, saydemir, ephesos Nur hanım ve ben. çok eğlendik iyi vakit geçirdik de... sahi tüh neden resim çekip eklemeyi akıl etmedik ki? Cattleyalar nepenthesler cymbidiumlar Sevilay'ın mum çiçeklerini inceledik fikir alış verişinde bulunduk. Bazı şeyler sanal aleme yazmayla olmuyor gerçeğini görüp konuşmak gerekiyor. Nepenthes 3 adet çiçek sapı verdi ve açtı upper ve down-pitcherları görmek gerek. Orch'ların sürmesini köklerini görmek gerek. Bakmakla olmuyor. Eh zaten olsa idi kediler ciğerci dükkanı açıcaktı denir. Bir dahakine resimleri çekip eklemeyi ihmal etmiyeceğim. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Sayın SAGEN, size yürekten katılıyorum... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın DALYA; Utanmasam evi terk ettirecek bu güzellikler bana . Bu arada hanım duyarsa gerçekten kapıya koyacak beni. ![]() Şaka bir yana sayın DALYA daha öncede yazmıştım. Bana göre orkide bakmayan çiçek baktım demesin (tabi bu benim naciz fikrimdir). SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Koşup, kucağıma sığanları doldurup kaçasım geliyor vallahi |
|