![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bodur aslanağızlarımın solmuş çiçeklerini kopardıkça yeniden açıyor.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sudenur hanımcığım, MAŞALLAH bahçeyi coşturmuşsunuz. Sağlıkla keyfini sürün. Ama ben clematisi ayrı bir sevdim. Mavi mavi çok güzel. Sağlıklı büyüsün, gelişsin. Bahçenin genel görünümüne bayıldım. Herşey sağlıklı, çimleriniz, kadife çiçekleriniz.....ne diyeyim ki tebrikler ![]() Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sevgi hanım, daha güzelleri sizin olsun, hoşgeldiniz. Bu ara çok yoğundum kısa aralıklarla ziyaret ettim formumuzu, eminim sizin bahçeniz daha güzel olmuştur, yakın zamanda gezip dolaşayacağım ve aklımı orada bırakacağım eminim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada fotoğraf çok olunca hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım. Evinizin gülüne, kızınıza da MAŞALLAH demeden geçmeyeyim. ALLAH bağışlasın. Koca kafalı dahlia ise şaşrtıcı. Sanırım fazla hormon verdiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Dev dahlia diye satılıyor, çok gösterişli ve uzun süre çiçekli kalıyor fakat yumruyu ekerken saplasaymışım destek çubuğunu daha iyi olurmuş, patatesine zarar vermesin diye derine saplamadığım çomakla birlikte yerlerdeydi rüzgarın fazla estiği Arefe günü.. Ağırlığını taşıyamayıp köke yakın kırıldı, gitti caanım çiçeğim.. Kızım adına teşekkür ederim Sevgi hanım.. bu sizin için.. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
bayıldım tuşu koysun site yöneticileri |
|