![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili birtanecik, eski kot pantolonumu ince şeritler halinde keserek silikon yardımıyla yoğurt kovasının altına yapıştırdım.. Bir yapıştır bir boşluk, bir yapıştır bir boşluk, sonra da o boşlukları yanlamasına alttan üstten geçirerek dolduruyorsunuz, sepet örer gibi tıpkı.. ihtiyacınız olan en gerekli malzeme sıcak silikon.. Yanıt vermekte biraz geciktim kusuruma bakmayın, görüntüleyerek açıklamayı planlamıştım ama kesilecek bir kot pantolon bulamadım.. Açıklayıcı olabilmiştir umarım, ziyaret ve övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.. ![]() Hoşgeldiniz sevgili gülsu, arzu ettiğiniz tüm güzellikler, en fazla da clematisiniz olur umarım bolca, uğradığınız için teşekkür ederim, selamlar, sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziyaretçi dostlarıma ve nazik mesajı için sevgili adneser beye, teşekkür ediyorum, hürmetler, selamlar.. Bakmaya doyamadığım orkidem.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlia'larım çiçeklenme yarışında.. ![]() ![]() ![]() ![]() Zengarden hediyesi iberis tohumdan yetişti.. ![]() Hercailerim Ekim'den beri çiçekte, çok sevimli bu şımarıklar.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yalın katlılar da güzel ama katmerli aynısefalar bir başka güzel.. ![]() Acem tek tük çiçek çiçekte.. ![]() Alacalı kekik, tadıyla görselliğiyle göz bebeğim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Esintili bir hava vardı bugün Ankara'da. Hercailer mutluydu.. ![]() ![]() Petunyam da mutlu.. ![]() Berçin hanımın hediyesi küpelim açtı açacak, heyecanla bekletiyor.. ![]() ![]() Yaprağına vurulduğum sardunyam Gönül hanımın serasından.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kına fidem bir karış olunca ucunu koparmıştım minnacık kaldı.. ![]() ![]() Mine'me bekçi diktim.. )![]() Çılgın kızlarım Gaura'lar üç kökten yayıldı... ![]() ![]() Hebe çiçeklenme hazırlığında.. ![]() ![]() Adını bilmediğim bu bitkiyi Karşıyaka seralarından aldım.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|