![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
O sessiz ziyaretçilerden biriyim , sayfanız hayırlı olsun çok beğendim , ben rahatsızlık vermemek adına sadece gezip beğenip iz bırakmayanlardanım , evet kar manzarası çok güzel , bulunduğum yer de çooooookkkk özel manzaralar da var , ancak bir türlü sayfa açmayı başaramadığımdan sadece sözde kaldı resimlerim ... Yeni bir yılda yeni yeşerecek bitkileriniz ve ailenizle mutlu günler dilerim . Ellerinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Rahatsızlık ne demek sevgili olcim, Varlığınızla mutluluk verirsiniz, hoşgeldiniz. ) Selam ve sevgilerimi gönderiyorum güzel Erzurum'umuza. ![]() Hadi bir hareketlilik yapın, siz de sayfanızı açın. Çok güzel görüntüler ekleyeceğinize eminim. Kolay gelsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Eyvah yakalandik, sessizlerden biride benim ![]() Sayin Sudenur arada sayfaniz denk geldikce sessiz ve hayranlikla izledigim sayfalardan biride sizin sayfaniz. Allah nesinizi, huzurunuzu, bahceye ve bitkiye olan sevginizi daim etsin, Sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili incii, sıcacık, içten, samimi mesajınız için teşekkür ediyorum. Motive oldum sayenizde, ne iyi ettiniz de uğradınız. Bütün iyi dilekleriniz sizi de bulsun inşallah, sevgiyle kalınız. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|