![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Teşekkür ederim ipektuğçe hanım, ziyaretiniz mutlu etti beni sağolun. Bahçe sayfamı açmadan evvel bir kaç kaktüs çeşidim vardı lakin sukulent sevdamı siz değerli üyelere borçluyum. Temennilerinize yürekten "Aminn" diyor sevgilerimi gönderiyorum. Selamlar, saygılar. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur; Bahçenizin kurulumundan bugüne gösterdiğiniz çabaları, özellikle fotoğraflarınızdan takibettim. Her ne kadar bahçe düzenlemeleri, hala son şeklini almamış gibi gözüksede, son haliyle (özellikle iki farklı renk taşlarla oluşturduğunuz bordürler) çok güzel olmuş.Zaten mazı kenarlarındaki çiçekliklerin dekorasyonuda öyle. Son derece güzel seçilmiş, çok güzel bitkiler edinmişsiniz. Kışıda aynı yerde geçiriyor olmanın avantajlarını kullanmış, Sıklamen ve Hercai menekşeleriyle süslemişsiniz bile. Velhasıl kışın bile renkli bir bahçeyi seyredecesiniz. Sağlık ve mutlulukla inşallah. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz Orhan bey, ziyaretinize çok memnun oldum, motive edici mesajınız için teşekkür ediyorum. ) Siz değerli üyelerin bahçelerinden etkilenip ancak bu kadarını yapabilmiştim bir kaç ay da, Allah ömür verir de baharı görebilirsek eğer daha da renklendireceğiz inşallah. Saygı ve selamlarımla.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüs aşkı, bana da bulaştı. :))
"Pilosocereus azureus" ![]() Alt fotoğrafın kök kısmında görünen koyulaşma resim de öyle çıkmış gerçek te mavi ladin gibi masmavi. ![]() İsimler konusun da pek emin değilim, albüm sayfasını taradım, en fazla "Mammillaria perbella"ya benzettim. ![]() Diken dizilimi "Neochilenia paucicostata" andırıyor. ![]() ![]() Buna emin olamadım maalesef. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|