![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sudenurcum, geçmiş olsun neoldu canım anlıyamadım ama inşallah büyük bişey yoktur.... Merak ettim, sevgiler canım........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba adneser bey.. Sağlığımı merak ettiniz sanırım, çok teşekkür ederim. ![]() ![]() Hoşgeldiniz sevgili gilan, özlemiştik sizi, ne iyi ettiniz de geldiniz. ![]() Sevgili perimar, TuRaÇ ve berçin hanımefendiler, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. ![]() ![]() alcen ablacığım, küçük bir ev kazası geçirmiştim ama geçti gitti çok şükür, iyiyim şimdi.. öpüyorum çokça.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sudenur. Ev kazanız için büyük geçmiş olsun. Kesin nazar değmiş olmalı. Sezonu erken açmışsınız demiş olmakla, nazar konusunda bir an için kendimden kuşku duyar oldum. ![]() Sağlık, mutluluk ve bahçe paylaşımlarınızı hasretle bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sudenur'um merakta bıraktın yine bizleri, ama çok şükür geldin hoşgeldin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Sudenur , başınıza gelen talihsiz kazaya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Bahçeniz harika güzelliklerini sergilemeye başlamış. Ellerinize , emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, ziyaret ve mesajlarınız için teşekkür ederim.. ![]() Sağlık sorunlarıydı, kızımın okul programlarıydı derken pek ilgilenemediğim bahçem de bir takım değişikler yaptım. "Hani bu kadarcık mı?!" diye düşünmez iseniz buyurun gezelim.. ![]() Mis kokulu Leylağım, müthiş kokusuyla mest eyledi, keşke daha uzun süre çiçekli kalabilseydi.. ![]() ![]() ![]() Ortancam kışı atlattı atlatmasına ama tek bir tomurcuğu yok, çiçek açtırmayı beceremiyorum.. ![]() ![]() Geçen yıl diktiğim Acer Dissectumun yaprakları bu yıl daha sağlıklı ve parlak, yanında ki yer örtücüyü pazardan 50 kuruşa aldım, bir tane kalmıştı bir daha da bulamadım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Leylak gerçekten hem çiçeği hem kokusu ile çok güzel bir bitki; ah keşke az biraz daha çiçekli kalabilse... Sevgili Sudenur artık çiçekleri geçtikten sonra ne yapacağız, budayacak mıyız yoksa belli bir zamana kadar bırakacak mıyız? Bilgilendirirsin artık beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Sarı kırmızı lalelerimden sonra alacalı güzeller açtı geçti.. ![]() Hercai-Lale uyumu.. ![]() ![]() İki kök Gaura'ma bir kök daha ekleyim istiyorum, pek bir cılızlar şu halleriyle.. ![]() ![]() Tohumdan yetiştiremedim haseki sevdam körelsin diye iki saksı yetişmiş fide aldım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
|
Kışı hasarsız atlatan acemlerime bakmaya doyamıyorum.. ![]() ![]() Çim karanfillerim.. ![]() Yaz kar'ım kabardı da kabardı.. ![]() Seneye bir kaç kök daha Hosta edinmem farz oldu.. en dikkat çeken köşesi onlara ait diyebilirim bahçemin.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Çok severim Leylakları sevgili sudenur: Çiçeklerininde maşallahı var doğrusu, aman nazar değmesin. Diğer bitkilerinizle birlikte alacalı Lalelerinizle bahçenizde şölen var, bitkilerin böceklenmesi biraz sıkıntı verse de çaresi var en azından. Bu yaz ve uzun yıllar boyunca bahçenizde huzurlu ve keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Yan bahçem güllerim açmadığı için gözüme çok renksiz göründü, iki kök papatya aldım diktim.. ![]() Bir kök'te karanfil.. ![]() Bir sürü tohum attım ama yarısı çimlendi yarısından ses seda yok, ![]() ![]() Gölge köşeme Yeni Gine, Telgraf çiçeği ve küpelilerimi koydum.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Leylak kokularını içime çeke çeke bir hal oldum, hele de akşam üzeri tabancayla sulama yaparken ıslanan toprak kokusuyla bütünleşince kokusu.. eve girmeyi canım istemedi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Hepsi çok güzel ama en çok "Gölge köşe"sini beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Söküp tekrar diktiğim Süsen'lerimden sadece Sarı olan açtı çünkü sadece onu sökmemiştim. ![]() ![]() Hemen yanına gömdüğüm iki kök ekinezyam yaprak büyütmeye devam ediyor fakat bu yıl çiçek vermeyecek sanırım.. ![]() ![]() Arka bahçemden genel görünüm.. ![]() ![]() Yan bahçemden genel görünüm.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Bu küçük düzenleme nasıl olmuş? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yer örtücü bitkime yakın çekim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Eh şekerim bilmem şunlar size birşeyler ifade eder mi: kum havuzu...sonra kum havuzu. Bir de söylemiş miydim kum havuzu? ![]() ![]() Şimdi ben demiştim demek istemiyorum aslında ama bakınız aynı fikirde birleştik. Aklın yolu bir! ![]() Tamam, tamam ![]() ![]() Bir de bu Hosta mevzuu var. Forumda bir hosta almış başını gidiyor, hosta aşağı hosta yukarı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Komşumuzun kedisi Şeker doğum yaptı, bebişlerden birini kızım kaptı.. ![]() ![]() ![]() ![]() Boncuk koyduk adını. Uyuklarken üstünü örtüyorum pek memnun oluyor.. ![]() Uydu alıcısının üzerini mesken tuttu, kaçıp kaçıp oraya saklanıyor şeker şey.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Çok güzel yavrular. Hayvanları zaten çok seviyorum ama kızım olduktan sonra özellikle yavru hayvanlara kıyamıyorum. Umarım birlikte uzun seneler paylaşırsınız. Sanırım uydu alıcısının üzeri sıcak olduğu için orada yatıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur'um o küçük düzenleme güzel olmuş ellerine sağlık... Yer örtücü bitkin testisi ile çok daha güzel... Şeker e maşallah... Boncuk a gelince süper; elindeki görüntüsü ve hele o battaniye altındaki hali çok güzel çok. Uydu alıcısı sıcak ise sevmiştir orayı büyük ihtimal. O pozu da çok güzel. Yani artık Boncuk diye bir kediniz var. Çok sevdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cymbelina, Boncuğu sahiplendikten sonra daha olumsuz bakmaya başladım kum havuzuna, umumi alanları bahçemde olsun istemiyorum kedilerin.. ![]() ![]() Yanıklarım geçti sayılır, sağol canım teşekkür ederim, çok az bir iz kaldı ama önemli değil, fondotenle kapatabiliyorum.. ![]() Sardunlar beklentimi pek karşıladı sayılmaz, öyle ahım şahım bir farklılığı yok piyasadakilerden, henüz ikisi çiçeklendi, biri istediğim renkten farklı çıktı, diğerleri ne çıkacak henüz bilmiyorum.. saat epeyce geç olmuş, yarın güncel çekimlerini yaparak eklerim sayfaya, unutmaman ne hoş.. ![]() Hosta'm henüz çiçeklenmedi ama biri tomurcuk yaptı, bakalım nasıl açacak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mandalinleerik ve Yeni Gine ablacığım, biz de sıcak olduğu için tercih ettiğini düşünüyorduk uydu alıcısının üstünü ama televizyon kapalıyken de orada uyuyor yaramaz.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Sağol ablacığım biz de çok sevdik.. ![]() Hele o pembiş ıslak burnu yok mu, bayılıyorum.. Burnumu burnuna sürtünce yanağımı okşuyor patisiyle.. ![]() Çimlerle oynaşıyor.. ![]() Çuhaların üstünde geziyor, kızıyorum.. ![]() ![]() Atık boncuklarla yaptığım rüzgar çanımıza ulaşmak için omzuma çıkıyor şımarık.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Sevgili Sudenur, Kızınızın nihayet istediği kedisine kavuşmasına sevindim. ![]() ![]() ![]() Bahçe bitkileriniz güzel görünüyorlar.Sukulent aranjmanınız da güzel olmuş.Ortancalarınız umarım açarlar,geçen yıl benimkileri açtıramamıştım;ama hata bendeydi.Benim bahçem olmadığı için,zavallıcaklar zaten saksıda duruyorlar.Bu yıl kış boyu açıkta durdu,üşüdü,sonbaharda budamıştım.Çiçek tomurcukları yapmış,ne renk açacakları hakkında fikrim yok,umarım açarlar.Geçen yıl aldığımda tomurcuğu vardı;ama yerini yadırgadı açmadı.Benim de uygun yerim olmadığından güneşte duruyordu.Bu yıl en gölge olan kısma yerleştirdim. Sardunyalarınız nerede? ![]() Sevgiler Düzenleyen Tika : 07-05-2013 saat 08:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili Tika ve beğeni de bulunan kıymetli dostlar.. ![]() Boncuk'umuz dişi. Şu an için sadece aşısı yapıldı ve bir de pire tasması taktık boynuna.. Gündüzleri arka veranda da duruyor gece antre de uyuyor. Kızım öyle seviyor ki neredeyse hep koynunda taşıyacak lakin tüy yutar, sağlığı açıdan problem yaratır endişesiyle antreye bırakıyoruz geceleri. O da alıştı zaten, "Evine git!" deyince minik koltuğuna koşuyor, orada uyuyor. Sardunya'larımı geçen kış eve aldım, ısıtılan ortamda bir tuhaf oldular, üçü kurudu, biri hala kendine gelmedi, bu sezon bazı kıymetli dostların gönderdiği çelik ve zengarden den aldığım fidelerle avunmaktayım. Balokonumu kapattırıp ısıtılmayan ortama taşımayı düşünüyorum kış geldiği vakit. Konserve kutularından dönüştürdüğüm teneke saksılarıma Zengarden'den aldığım mini fideleri ve hediye aldığım çeliklerden diktim.. ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç sardunya daha edindim, öğleden sonra ekleyeceğim resimlerini.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|