![]() |
|
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Sümbül e benziyor, eğer öyleyse çok güzel kokulu olması gerek. Çok güzelmiş gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çiçeğiniz sümbül çiçek açtığı zaman çok güzel kokusu vardır. Bizim bahçede o kadar çoğaldılarki neredeyse diğer bitkilere yer kalmayacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
maşallah sizin elinizde yetişmeyen bir şey kalmamış gibi ,,, çok emek verdiğiniz ortada fakat sağlıklı besleniyorsunuz ,,,ben de çok uğraşırım turşu işleriyle felan ,,, kendime görede iyi oluyor işte büyüklerim kadar yapamazsam da yinede yeniyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
tesekkurler.birde annemin ve nacizane benim tursularimi yemeni isterdim ama naparsin mesafeler iste. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Sevgili Türkan, bahçeniz çok güzel ve verimli. Tabaklanma nedir? Tomurcuk olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
SN tiya oncelikle tesekkurler sus ayciceyi sayfasini gorunutulerken tomurcuga oyle hitab edildigini gordum.turkce herkes oyle diyordur diye boyle yazmisdim.ama bizlerdede tomurcuk daha dogrusu tumurcuk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Antakyalılar yanıt verin Türkân'a, Defneyi anlatın, nasıl yağ çıkarıldığını, sabun yapıldığını anlatın lütfen. ^_^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Sizin sümbülünüz gerçek sümbül tabii bana göre. Çocukluğumun sümbülü. Toplu halde görünenler ıslah edilmiş olanlar. Sümbülünüze iyi bakın. Belki bir gün soğanlarını bizimle paylaşırsınız. Biz de nostalji yaşarız. ^_^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
da benim guzeller guzeli sardunyam.gecen yil köksüz bir fidandi şimdi gövdesi nerdeyse agaca benziyor ve durmadan çiçek açiyor ikinci fotografta ciceklerin dibinden yeni yaprak ve tomurcuklar cikiyor bu normalmi? buradaki ismi ətirşah Düzenleyen Türkan : 13-07-2012 saat 19:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-07-2012
|
Çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-07-2012
|
Bahçeniz çok düzenli ve zengin çeşide sahip , sizi tebrik ediyorum. çalışmalarınızı keyifle takip edicem.. saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
127 numaralı mesajın son fotoğrafında, Anadolu Türkçesindeki karşılığını sorduğunuz ve maydonoza benzeyen ve turşularda da kullanılan otun adı: Kişniş. ![]() Bazen manavdan aldığım maydonoz demetlerinin arasından bir iki sap çıkar, yaprakları tüylü olur, maydonozun ki tüysüzdür. Turşularda kullanılan bu otun tohumlarıdır. Ben de kullanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
bahcemdeki tek gulum .aslinda rengareng cesitli gullerim vardi ama hepsini kestik.şimdiki aklim olsaydi dokunmazdim.neyse bu sarmasan bir gul ve tum duvari kaplamasini istiyorum onun icin her sene duzenli buduyorum bu 3 cu senesi buradaki adi qızılgül |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|