![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
estagfurullah.cok tesekkur ederim begendiginiz icin.kisnisin tohumunu bizdede oyle kullanilir. domateslere gelince.bizde yesilini bizde kaynatmiyoruz.ayni sizin gibi yapiyoruz yani.bir tek kirmizisini kaynatiyoruz. tekrar tesekkur ederim.sevgiler<saygilar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kırmızı domates turşusu ya Türkiye'de pek bilinmiyor, ya da yaygın değil veya rağbet edilmiyor. En azından benim çevremde durum bu. ![]() Biz kırmızıları salça, sos vs. olarak kaynatarak veya güneş altında yapıyoruz. Yeşilleri ise turşuluğa ayırıyoruz. Küçük bir kavanoz kırmızı domatesi sizin gibi turşuya ayırıp deneyeceğim. Nasıl olacağını çok merak ettim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
saygilar sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Türkan hanım domatesle biberi bende robottan geçirip kaynatarak yaptım gerçekten çok lezzetli oluyor hatta bikaç kavanoz bitirdik tekrar yaptım.sizinde ellerinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
afiyet bal seker olsun.cok tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
rengini biliyor musunuz türkan hanım. gerçi ortancaların çiçekleri o kadar güzel ve gösterişli ki her rengi güzel ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
SN ilkenan dilegin icin cok tesekkur ederim.ama benim bildigim ortanca tek reng olur.sadece cicegi zaman gectikce solarak rengini degisir.zaten bu yuzden, cicegi solanadek tam yedi renge caldigi icin yeddi gozel diyoruz.bende cok ama cok severim ortancayi.cok guzeller |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
beyaz olani bu mu?eyer bu biliyorsan bunun ismi kartopu,ortancaya benzer ama o degil ![]() bunlarda tek kokten olan ortancalar.reng gecisi cicegin yasina bagli ![]() yinede yanlis bile bilirim.sonucta hepimiz hata yapabiliriz. sevgiler.... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
eveet i kok 4 kabak.ilk kabagim komsu tarafa gitmisti.e cazibesine dayanamamis koparmislar.e napalim benden onlara hediye olsun.diger 3 kabak benim bir numarali kabak ![]() iki numarali kabak ![]() ve uc numarali minik ![]() eveet guzel bir kabak tatlisi tarifine hayir demem dogrusu ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Herşey çok güzel ellerinize sağlık Türkan hanım. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
abicim fotoraf yuklemekle ilgili bilgisayarim sorunlarim var ama en kisa zamada yukliycem.isterseniz deneye bilirsiniz yapraklari hicbir zarar gormez ama ******* fotografi gorup emin olun.bu gece yuklemeye calisicam.saygilar |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende biraz denedim ama diken anlıma batınca bıraktım ![]() Yaklaşmak tehlikeli ![]() Fotoğrafı geç farkettim, asıl ben özür dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
bu asterimin yeni acan hali tam acilmis halini fotograflayamadim ne yazik ki.ama rengareng bir demet gibilerdi cok guzeldi.ama bodurmus.gelicek yil ayni asterin uzun olanindan ekmeyi planliyorum insallah olur |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|