![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Ezan çiçeği sadece akşam ezanı ile birlikte açtığı söyleniyor. Siz takip edebildiniz mi? Doğrumudur..? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Hava karardığında açtığını gördüm ama ezan vaktine dikkat etmedim. Bir dahaya ezan saatine göre takip edeyim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba Sayın Peyyide, Çok güzel bir düşün içinden yüz akınız ile çıkmışsınız, güzel neticeleri ve tadları ile birlikte hemde. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yaşayın inşallah. Gecikmiş ziyaretim için özürler. Yoksa özrü başta mı yazsaydım? )). Mısırlar ne oldu acaba efendim?. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Mrduran, hoşgeldiniz bahçeme, sefalar getirdiniz. Mısırlar... Azimliydim ama yine hüsran. Vazgeçmiş değilim, seneye bir daha ![]() Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yıl mısır denemem benimde pek hoş sayılmaz , fotoğraflık 1 tane çıkarabildik , 4 kişilik aileye biraz fazla ama olsun... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hiç sormayın, hayal kırıklıklarım çok benimde; mısırlardan başlıyor, fasulyelere kadar uzanıyor. Ne yapalım, yavaş yavaş öğreniyoruz. Çok emek gerektiren işler bunlar, umarım birkaç yıl sürmez bu başarısızlık O zaman kızarım yani, çabuk öğrenmeliyim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Başarmak için zamana ihtiyaç var , bizler gibi aktif çalışan kişiler için dediğiniz gibi bu işler bazen sorun olabiliyor. Ama alınan keyif her türlü başarısızlığa rağmen yinede sürüyor... Yılmak yok efendim , hep beraber başarıya ulaşıncaya kadar devam... ![]() saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Mısırın tohumu iyi olursa meyvesi güzel olur. Mısır çok su ve gübre sever. Bit ve kurtlara düzenli ilaç yapmaklazım. Domatesleriniz çok güzel. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Haklısın sevgili Maviş. Öğreniyorum seneye daha iyi olacak. Önerilerini her zaman bekliyorum Sevgilerimle, |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Teşekür ederim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz bitti, çiçeklerim açtı ![]() Ezan çiçeği harika bir çiçek. Sağol sevgili Mete ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Yıldız çadırı kurur gibi olduysa da kendine geldi. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizim buraların p... oğlanı Bakmayın böyle durduğuna rengarenk açıyor. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Son Adana toplantısında arkadaşalrımın paylaştığı kağıt çiçeği. Özür dileyerek hangi arkadaşımın hediyesi olduğunu hatırlayamadım, çok teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
maşallah pek güzel bende vuruldum desem bu yemeklik değil sevmelik keçi ya nasıl şirin bir şey al bahçeye besle kıvamında ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sayın peyyide bahçeniz ve sebzeleriniz çok güzel. Eviniz çok şirin ve çok hoş. Evin önünü çim ile yeşillendirip çiçeklerle de renklendirseniz tadından yenmez ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Midesinden hastalanınca ot yiyip kusuyor ya köpekler.. O nedenle demiştim.. Umarım hasta değildir.. O ev küçük müymüş şimdi? Maşşallahı var ![]() Yapılan ek, büyük evden bağımsız bir şey olacağını tahmin etmiştim.. Depo gibi.. Mutfak deyince! iç duvar kırılıp kapı açıldı demek ki. ![]() Ben bakakaldım.. Gerçekten çok huzurlu bir ev olacak o ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Evin öyle büyük durduğuna bakma sevgili selis, 45-50 metrekare tek bir odaydı. Yalnız biraz yüksek bir ev, asma kat var. İçinin fotoğraflarınıda eklerim yakında. Henüz çok karışık ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Benim babamda köpeklerin karnında rahatsızlıkları olduğu zaman ot yediklerini söyler. Daha önce bizim köpeğimizi ot yerken görmüştüm. Sanırım köpeklerde kendilerine göre tedavi yöntemlerini biliyorlar. Evinizde çok hoş görünüyor. İyi günlerde oturun. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ya korktum şimdi, önemli birşey midir acaba? Ne yapmam lazım sizce? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Kedilerin mide rahatsızlığında ot yiyip ardından istifra yöntemiyle kendini rahatlattığına şahit olmuştum. Rex'i Ot yedikten sonra takip ettiniz mi ? |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tesadüfen öğrenmem iyi oldu. Bundan sonra dikkat ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Çok hoş bir ev yapmışsınız. İrlanda yaylalarındakilere benzemiş. Reks için endişe etmeyin.. Kedi ve köpekler, yalanırken yuttukları kılları çıkartmak için zaman zaman ot yer, ardından da kusarak o tüy ve ot karışımını çıkartarak midelerini rahatlatırlar. Hatta ot bulamadıkları yerde ve iki-üç haftada bir bir yerlerden siz bulup getirmelisiniz. Ağız tadıyla oturmanızı dilerim. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim açıklamanız ve dilekleriniz için sayın Ben fakir ![]() |