agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni10359Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-08-2012, 09:11   #11
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Güzel bir bahçe daha keşfettim
Epeyce gecikmişim ama işte buradayım.
Baştan sona gezdim, çok beğendim.

Sayın smnunal, tüm bahçeden bereket fışkırıyor maşallah.
Yöresel biberlere, patlıcanlara, üzümlere bayıldım.
Tüm güllerinize, liliumlarınıza ve diğerlerine hayran kaldım, çok iyi bakmışsınız.

Sanırım toprağınızın hafif kireçli ve humuslu olması avantaj olmuş biraz, ama toprak ne denli verimli olursa olsun, onu işleyen hünerli eller yoksa kendini ifade edemez.

Ha...Bir de, çikolata, çilek ve çiçek canavarı sevgili Eylül'e bayıldım, benim için öpün onu yanaklarından.

Güzel bahçenizde sağlıklı, mutlu ve bereketli yıllar geçirmenizi diliyorum.
Sayın Adalet hanım,

Bahçemize hoş geldiniz bir söz vardır sahneye enson assolistler çıkar diye sizide sitemizin birbirinden değerli assolistlerinden birisi olarak kabul ettiğimizi bilmenizi isterim. Sizin gibi değerli ve bilgili doğa severlerin bahçemizi ziyaretinden her zaman memnunluk duyarız. Beğenmeniz bizleri fazlasıyla onore ettiği gibi daha iyisini yapmaya teşvik edecektir.

Daha önceki bir mesajımda belirttiğim gibi bahçeyi tanzim ederken amacım bölgede olmayan meyve ve üzüm çeşitleri yetiştirerek herkesin görerek tadarak bahçe ve tarlalarında üretmesini sağlamaktı. Diğer çiçekli bitkiler daha sonra yer az olmasına rağmen insanın içinde bitki sevdası olunca üstüstede olsalar deneme yanılma yöntemiyle yaşatabildiklerimizi yetişterelim diye uğraşmaya başladık. Ama ne yazıkki yine sıcaklardan çoğu saksı bitkisini kaybettik.

Toprak yapısı yazdığınız gibi kireçli humuslu ve süzek her gün sulama istiyor sulama suyumuz şebeke suyu ve kireçli oda bazı bitkilere olumsuz etki ediyor.

Torunum Eylül'ün (19 ağustos yaş 2 olacak) on son halinden bir resmi sizin için ekliyorum. Nemi yapıyor fotoğraf makinasındaki fotoğrafları inceliyor.

Bizlerde sizlerin bahçelerinin sıkı takipçisi olduğumuzu ve zevkle izlediğimizi belirtmek isterim.

İyi dilek temennileriniz için teşekkür eder sevdiklerinizle beraber yaşayacağınız huzurlu günler temennisiyle şimdiden sizin nezdinizde sitemiz üyesi olsun olmasın tüm islam aleminin, Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Muğladan selamlarımla.

Eklenen Resimler

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025