![]() |
|
![]() |
#781 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gtatas, Bahçe ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Özelime adresinizi bildirirseniz elimde mevcut olan tohumlardan gönderebilirim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Abi çok güzel eline sağlık Esen kal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Eyvallah abi sagol inşallah dediğin gibi olurda o günlerinde görürüz Abicim seninkilere yaklaşmayız ama idare edecez artık sizlerin fikir ve yardımları ile esen kalın Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi güzel de sizin lale dediğiniz anemon türleri çok daha güzel. Benim bahçemde de sayenizde oluştu. Bu arada sormam gereken bir husus aklıma geldi. O yöresel lalelerde çiçek sonrası oluşan pamuksu tohum yumağını hemen çevresine dağıtıp elekle toprak eledim üzerlerine . Uçmasınlar diye ince bir şekilde. Acaba çimlenir mi. Yoksa erken mi davrandım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Merhabalar Gerçekten çok nefis ne kadar canlı renkler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumunu alıp ekmeyi hiç denemedim hiç olmadık yerde uçuşan tohumlardan baharda bitiyor keşke şimdi ekmeseydiniz. Bakarsınız çimlenirler denemeden birşey kaybetmezsiniz tecrübe kazanılmış olur. Tohumla uğraşmanıza gerek yok kırmızı ne kadar lazımsa bilgim olsun yeter. Yalnız bu sene sezonu kapatmak üzereler. Muğladan selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kıpkırmızı halı gibi olmasını hayal edebilirsiniz. Aşağıya zeytin tarlamdaki kendi yetişme alanından bir resim koyuyorum bilginize. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|