![]() |
|
![]() |
#271 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eşim ve kızımı sizi ziyaret etmelerini siteden ailemizden biri olduğunuz için ben istemiştim. Dediğiniz gibi kızımda da benim gibi bitki sevdası olsa sizlerle çok önceden tanışmasını isterdim ne yazıkki gençlerde bu tutku fazla yok. Size ulaşabilmek ve önceden haberdar etmede yardımları için, Sayın jineopada çok teşekkür ediyorum. Umarım bu tanışma faslı ve ziyaretten sizlerde memnun kalmışsınızdır. Hediye bitkiler içinde çok teşekkür ederim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın Osman bey.Çan çiçeği tohumlarını bugün Benol Ablaya uğradım ve aldım.Çok Çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım.Kaptan Abimle bu çiçeklerin tohumlarını bölüşürüz. Muğlaya Trabzondan Saygılar selamlar kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Adil Bey, Çan çiçeği tohumlarının bir kısmını şimdiki ekip fide yetiştirebilirseniz seneye baharda bol çiçeklerini görürsünüz. Eğerki bahar döneminde ekerseniz ertesi sene çiçeğini görürsünüz. Keşke bahçemde bulunan çiçekler tohumlanmış olsaydı da daha fazlasını gönderebilseydim. Size ve Kaptana Muğladan selamlarımı yolluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel turşuşu oluyor.Her sene küçük sirke şişelerine Küçük domates büber.nohut,sarımsak sirke ile kuruyor hanım.Diğer turşuları geçti. Biliyorsanız dikkate almayınız.Bilmiyorsanız. Uygulama geçerseniz.neticenin güzel olaçağına inanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
geçen yıl sade olarak yapmıştık bu sene birde sizin tarifi deneyelim. Tarif için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
maşallah her birine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size çan çiçeği tohumlarından ayırmıştım bunlarda olunca hepsi beraber gönderirim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|