![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Evet bu sene kızartmaları, salataları göremedim diyor idim. Ve biberlerin fotoğrafını görünce hemen 'İşte kızartma geliyoor' deyiverdim. Oh ne kadar güzel; afiyet bal şeker olsun. Ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
2013 mayıs ayında budadığım difenbahya 5. yaprağını açıyor
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeklerin adını bilen var mı?
Bu çiçek her ne ise çok canlı ve güzel duruyor.Hoşuma gitti ama ne olduğunu bilen varmıdır? SAKIZ SARDUNYA ![]() SAKIZ SARDUNYA ![]() KROTON ![]() YAPRAĞI GÜZEL ![]() ![]() Düzenleyen gürcan_keskin : 05-11-2013 saat 20:41 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk iki resimdeki bitkiniz, Sevgili Yeni Gine'nin de dediği gibi sakız sardunya. O muşmulaya benzeyen bir kroton. Son iki resim ise coleus ( Kolyoz, yaprak güzeli). Hepsini güle güle büyütün... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan, 159 nolu mesajındaki ilk bitki sakız sardunya, 162 nolu mesajındaki son bitkin Sedum palmeri... Ya da yanlış bilgilendirmek de istemem onun için sen en iyisi 'loveforlife / Kaktüs ve Sukulentlerim' başlığına bak... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan; bak gördün mü bakmana da gerek kalmadan sevgili loveforlife kendisi yetişivermiş gelmiş... Sağolsun. Ama sen yine de önerdiğim sayfaya bak... Kaktüslere de merakın artacaktır... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; önerin üzerine loveforlife'nin kaktüs ve sukulent sayfasını ziyaret ettim ve neden daha önce farkedememişim diye yakındım ![]() Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kaktüsleri gördükçe acaba diyorum hani hiçte fena olmaz şöyle bir iki tanesi ile başlangıç yapsak.Devamı gelir nasıl olsa.Sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Sevgili arkadaşım sana diyecek söz bulamıyorum harikasın sen. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Ben teşekkür ederim arkadaşım seni kıramam biliyorsun birincisi ikincisi bana böyle harika bir sayfayı tanıtıp üye olmamı sağladığın için. İnşallah en yakın zamanda bende yeni çiçeklerimle aranıza katılırım. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bekliyoruzzz... |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Kış Sezonu Roka ve Tere Ekimi
Biber fidelerindeki son hasatları yapıp küçük biberlerden bir kavanoz turşu kurdum ve fideleri saksılardan söktüm.![]() Saksıdaki toprakları boşaltıp,kökleri tamamen ayıklayıp 3-4 gün havalandırdım ve biraz gübre karıştırıp tekrar saksılara doldurdum. ![]() 4 saksıya tere ve roka tohumlarını ektim ama çokmu ektim bilmiyorum artık çıkınca görücez. ![]() Saksıların üzerlerini fileli bir örtü ile kapattım çünkü malum kediler dolaşıyor toprağa zarar veriyor dolayısıyla tohumlarda zarar görecektir.Bu yüzden bu yöntemi denedim. ![]() Bekleyelim ve görelim... ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan_Keskin maşallah toprak ne kadar güzel olmuş öyle bir de duvaklarını kapatınca çok güzel görünüyorlar... Hadi bakalım inşallah bol limonlu roka-tere salatasına nasip olsun... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
güzel güzel büyüsünler diye.dermişim.İnşallah hayırlısı bakalım. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Patos Sarmaşığım Uzadıkça Uzuyor
Patos sarmaşığın ilk hali. ![]() Sonra küçük kolu için bir merdiven yapmıştım. ![]() Merdiveni değiştirip kolun tutunmasına yardımcı olduğum zaman. ![]() Şimdi ise 2014 şubat hali ile aldı başını gidiyor.Granit duvara kolu sardırdım. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan çok sevindim, maşallah!.. Hiç belli etmedin ama, umudu kesmişsin, çimlenmişler ve üstüne bir de büyümüşler. Hani çimlenmiş fotoğrafları?.. Tamam bunların bir salata olmuş hallerini fotoğraflarsın inşallah... Düzenleyen YeniGine : 26-02-2014 saat 01:46 Neden: Ek |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saksıya tohumları ektikten sonra geç çimlenmişlerdi.Birde tek tük çıkmaya başlayınca dedim ''galiba beceremedim ekmesini'' ama zamanla büyümeye başlayınca fotoğrafladım ve roka gibi bir yeşillik canavarı olarak sevindim.Yakında yanında limon ile birlikte resmini çekerim. ![]() Sevgilerle... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|