![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çok güzel sebzeler yetiştirmişsiniz,güzel bir sayfa olmuş..başarılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeklerin adını bilen var mı?
Bu çiçek her ne ise çok canlı ve güzel duruyor.Hoşuma gitti ama ne olduğunu bilen varmıdır? SAKIZ SARDUNYA ![]() SAKIZ SARDUNYA ![]() KROTON ![]() YAPRAĞI GÜZEL ![]() ![]() Düzenleyen gürcan_keskin : 05-11-2013 saat 19:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan, 159 nolu mesajındaki ilk bitki sakız sardunya, 162 nolu mesajındaki son bitkin Sedum palmeri... Ya da yanlış bilgilendirmek de istemem onun için sen en iyisi 'loveforlife / Kaktüs ve Sukulentlerim' başlığına bak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk iki resimdeki bitkiniz, Sevgili Yeni Gine'nin de dediği gibi sakız sardunya. O muşmulaya benzeyen bir kroton. Son iki resim ise coleus ( Kolyoz, yaprak güzeli). Hepsini güle güle büyütün... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; önerin üzerine loveforlife'nin kaktüs ve sukulent sayfasını ziyaret ettim ve neden daha önce farkedememişim diye yakındım ![]() Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kaktüsleri gördükçe acaba diyorum ![]() Sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Sevgili arkadaşım sana diyecek söz bulamıyorum harikasın sen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2013
|
Ben teşekkür ederim arkadaşım seni kıramam biliyorsun birincisi ikincisi bana böyle harika bir sayfayı tanıtıp üye olmamı sağladığın için. İnşallah en yakın zamanda bende yeni çiçeklerimle aranıza katılırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Kış Sezonu Roka ve Tere Ekimi
Biber fidelerindeki son hasatları yapıp küçük biberlerden bir kavanoz turşu kurdum ![]() ![]() Saksıdaki toprakları boşaltıp,kökleri tamamen ayıklayıp 3-4 gün havalandırdım ve biraz gübre karıştırıp tekrar saksılara doldurdum. ![]() 4 saksıya tere ve roka tohumlarını ektim ama çokmu ektim bilmiyorum artık çıkınca görücez. ![]() Saksıların üzerlerini fileli bir örtü ile kapattım çünkü malum kediler dolaşıyor toprağa zarar veriyor dolayısıyla tohumlarda zarar görecektir.Bu yüzden bu yöntemi denedim. ![]() Bekleyelim ve görelim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gürcan_Keskin maşallah toprak ne kadar güzel olmuş öyle bir de duvaklarını kapatınca çok güzel görünüyorlar... Hadi bakalım inşallah bol limonlu roka-tere salatasına nasip olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İnşallah hayırlısı bakalım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
2013 mayıs ayında budadığım difenbahya 5. yaprağını açıyor
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Patos Sarmaşığım Uzadıkça Uzuyor
Patos sarmaşığın ilk hali. ![]() Sonra küçük kolu için bir merdiven yapmıştım. ![]() Merdiveni değiştirip kolun tutunmasına yardımcı olduğum zaman. ![]() Şimdi ise 2014 şubat hali ile aldı başını gidiyor.Granit duvara kolu sardırdım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|