![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
asmaları yaz ayında çok sulayın bence yavaş büyümüşler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
|
avusturya karadututunu alırken sormuştum çelik mi aşı mı diye çelikten üretim olduğunu söyledikleri için dipten de çıksa yabani sürgün sayılmazlar, ben de geçen sene yabani sürgün zannedip sökmüştüm kışın sonra pişman oldum bu bilgiyi duyunca, nasip, asmalar henüz çok genç ancak köklendiler yazın sulama yapıyoruz, bilgileriniz için teşekkürler, size de iyi çalışmalar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
bu süs kabağı tam 30 sene öncesine ait 1984 yılında memleketteyken hobi amaçlı yetiştirdiğim bir süs kabağı çekirdekleri, sağlam gibi duruyor, çimlenecek mi bilmiyorum bu sene ekip deneme yapacağım, ne de olsa tarihi sayılır iyi muhafaza edilmiş annem tarafından bir hatıra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sakla samanı gelir zamanı diye bu olsa gerek, inşallah çimlenir merakla takipte olacağım nasip olursa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Bu sene damla sulama hortumlarını döşemediniz mi sayın Attar? Resimlerde göremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
hava yağmurlu gitti ana hattı döşedim araları bu hafta takacağım, acil diğer işleri halletmeye çalışırken biraz geç kaldık, yağış da devam edince erteledik durduk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Merhaba sayın attar maşallah bahçe çok güzel gözüküyor ama benim en çok ilgimi yapmakta olduğunuz barbekü çekti, çünki benimde böyle birşeye ihtiyacım var onun için sizi çok yakından takip edicem bilgi ve fikirlerinizden yaralanmak için. Bahçenizde sevdiklerinizle birlikte huzur içinde günler geçirmeniz dileğiyle, sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2013
|
Sayın attar, İnanın paylaşımlarınızı izlerken imrenmemek elde değil. Çok güzel çalışmalar, yaratıcılığınız ve el işçiliğiniz için sizi kutlarım. Paylaşımlarınızı zevkle takip etmeye devam edeceğim. Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler sayın tWoFuNN; boş zamanlarda hobi olarak uğraş bizimkisi ama kendimizin birşeyler yapabilmesi hoşumuza gidiyor, selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2010
|
Sayin attar, Bence firin yapsaydiniz hem barbeku hem firin olarak kullanabilirsiniz. Ornekler icin Meyvelitepe`nin blogunda firin kardesligi kisminda bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
evet fagu03; inceledim Meyvelitepe`nin blogunu fakat şu an fırın ihtiyacım yok ve fırın çok yer kaplıyor şimdilik bana yeterli diye düşünüyorum, teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
evet sayın h_dogan; 6 ocak halinde diktim sadece 1 ocakta 1 adet çimlenme olmuş biraz yavaş gelişiyor henüz meyve vermedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
biber, çilek, domates, kamelya, sondaj |
|
|