![]() |
|
![]() |
#577 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2017
|
emeğinize sağlık
güzel emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
epeydir işlerimden dolayı bahçe sayfamla ilgilenemedim, inşaallah bundan sonra tekrar gelişmeleri aktarmaya çalışacağım,2019 sezonu başlıyor, hatta başladı şubat ayı itibariyle budama işerini hallettik mart başı tohumlarımızı ektik nisan başı da ilk çapamızı yaparak sezona başlamış olduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
Sayın attar; sayfanızı baştan sona okudum, çok keyif aldım. Size yeni sezonda kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sayın feyzi_48, size de kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
sayın abk, acem halısı diye biliyorum, kışın birşey olmuyor çok da arsız bir çiçek yayılıp gidiyor kontrol etmezsen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Acem halısı dona gelmez, bizimki gelmedi de.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Sayın attar, sayın TCM nin de dediği gibi acem halısı bizim buralarda kışı geçiremiyor donuyor. Birbirine benzeyen o kadar çok tür var ki ve hepsinin hem Latince hem Türkçe isimleri o kadar fazla ki, ben ayıramıyorum birbirinden. Delosperma cooperi türü kışa dayanıklı diye biliyorum. Onu da Türkiye de bulamadım. Bahçenizin kış mevsimindeki en küçük sıcaklığını öğrenmek isterim. Eğer benim bahçeden daha soğuksa, acem halınızda isteyeceğim, ona göre cevap verin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
her kış çıkışı elektrikle sorun yaşıyorum, ya tellerde hasar oluyor ya da yıldırımdan falan etkileniyor, bu sene de yakından geçen yeni yol yapımı esnasında karayolları elektrik direklerine hasar vermiş teller kopmuş, 1 aydır elektrik idaresiyle uğraşıp duruyoruz hala yaptıramadık havalar ısınmaya başlıyor su ihtiyacı başlıyor, sondaj elektrik olmayınca hiç bir işe yaramıyor, şimdilik taşıma traktörle suyu halletmeye çalışıyoruz, inşaallah yakın zamanda yaparlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl köyümüzün su boruları değişmişti. Köye gidip geliyorum ip gibi incecik su akıyor çeşmeden. Köyde bir çok kişide hidrofor var bende yok. Hazirana aynında gelip baktılar meğer benim eve gelen boru kırıkmış, farketmemişlermiş. Çok çiçeğim hatta çalım öldü susuzluktan. Binbir hevesle ekip dikiyor, gözünün içine bakıyoruz. Umarım sizinki bir an önce yapılır, rahatça sularsınız bahçenizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
biber, çilek, domates, kamelya, sondaj |
|
|