![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Merhaba Bugün piknikte dağdan söktüğüm süsen Düzenleyen tekomusti : 03-03-2013 saat 18:33 Neden: eksik yazı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim bahçem çok küçük olduğu için 2 tane bodur fidanı dikmek istiyorum ama yer sıkıntısı var. Sizinkileri görünce merak ettim. Iyi akşamlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
sn sevgi hanım begenileriniz için teşekkür ederim 3 yaşındalar 1-1,5 metre civarında araları saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
selamlar
![]() işyerindeki sellukalarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
merhaba
![]() sn kamelyavadisinin hediyesi olan Kamelya çeliklerinden birkaçını dayanayıp işyerinde saksıya diktim akşamı bekleyemedim ![]() geri kalanlarını akşam eve girmeden büyük saksılara ektim derviş abiye sonsuz teşekkürler sağolsun saygıar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın tekomusti, ne kadar güzeller, çok hoşuma gittiler çok. Bir de kendilerine gelip büyüsünler tekrar fotoğraflarsınız inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
tüm dostlara günaydınlar
![]() serayı açtım havalandırmak için ![]() ![]() kayısı çiçek açmış bu kayısıdan hasat zamanı bir tır lazım taşımak için ![]() ![]() geçen sene tohumdan yetişen acer keyfi yerinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
![]() sn kamelyavadisinin hediyeleri sonsuz teşekkürler ![]() gül çelikleri taplıyor ![]() bahardalı çiçekleniyor ![]() terslaleler açmak üzere ![]() çuhaların da keyfi yerinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
![]() tohumları bugün atıyorum inşallah karışım hazır rasgele hayırlısı bakalım ![]() saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
Sn.tekomusti; kayısı toplamaya yardıma gelebilirim. ![]() Kayısının cinsi nedir? Benimde geçen sene diktiğim kayısı fidanım var ama bahçede olduğu için henüz tomurcuk yok. Tadımlıkta olsa bir iki meyve verse bende sevineceğim. Umarım çiçeklerin hepsi meyveye dönüşür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Sn sevgi hanım ilginize teşekkür ederim sagolun Kayısının cinsini bilmiyorum ama şekerpare diye verdiler yardım gerekirse haber veririm ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Abi merhaba valla bilmiyorum yer değiştirdim gecen sene çiçek acmadı bu sene bakalım nasıl olacak Acaba cinsimi farklı abi Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
![]() ![]() Adeniumlar bu sene çiçek bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
![]() Begonvilin son hali çiçekler için baharı beraber bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
![]() Terslale iyice çiçeklerini belli etti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
![]() Amarylislerimin son hali yakında çiçek bekliyorum inşallah Esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın tekomusti kardeşim, Ters lalenin maşallahı var. Sağlıklı çiçeklerini görmeniz dileğimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Sn Smnunal abi hosgeldin çok teşekkür ederim inşallah hep beraber görürüz Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Sn kaptan abi hosgeldin valla bilmiyorum artık açtıklarında görecez inşallah Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Sayın tekomusti, Her yönüyle harika bir bahçe de gezinti yapma imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Ters Laleleri şimdiden açtırmayı başardığınıza göre, baharla birlikte nasıl bir görsel şölen yaşayacağımızı tahmin etmek, hiç de zor olmasa gerek. Sizin Ters Laleleriniz Fritillaria imperialis L. Sayın KAPTANzst'nin laleri ise Adıyaman Lalesi olarak da bilinen Fritillaria persica L. olması lazım diye düşünüyorum. Bu konu da Sayın Hocam100 en sağlam cevabı verecektir. Saygılarımla, hoşça ve dostça kalın. Düzenleyen Ahmet : 13-03-2013 saat 16:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Ahmet bey teşekkür ederim cevap için. Kime güveneceğimi şaşırdım vallahi ![]() 2 ayrı yerden toplam 6 adet 3 er çeşit ters lale istedim. İşim garanti olsun diye. ![]() ![]() Gelenlerin hepsi bu cins. Bu adalet mi şimdi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Sn Ahmet bey hosgeldiniz verdiginiz bilgiler,güzel sözler ve temenniler için çok teşekkür ederim Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Fener çiçeği
![]() Fener çiçeğim sonunda geldi Ramazan beye sonsuz teşekkürler İyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tekomusti; Ben girmeyeli dükkandaki çeşitler artmış. ![]() Özellikle soğanlı bitkilerinize özenerek baktım. Zira ben onları çok sevmeme karşın dikemiyorum. Çünkü diksemde çiçeklerini göremeyeceğim için. Baksanıza ters laleleriniz açmış. Bense hala İstanbul'dayım. 'Bahçemde yok!' demeyecek kadar güz soğanı var. Lale, sümbül, nergis vs. Ama dedim ya, açmış hallerini görmek pek mümkün olmuyor. Bu nedenle bende, bahar soğanları dikiyorum. Malum onlar yaza çiçekleniyorlar. Bu arada sevgili KAPTANzst ile aranızdaki ters lale muhabbetine çok güldüm. ![]() Panoramik fotoğraf ile bahçenizin güzelliği daha bir ortaya çıkıvermiş. Mustafa'cığım; Bodur da olsa, meyve fidanları biraz sık değil mi? Gerçi ben meyvecilikten çok anlamam ama bana öyle geldi. Tabi dikerken sen bir bilene danışmışsındır. Baştanda belirttiğim gibi, bahçen bu yaz uğrak yerlerinden biri olacak gibi görünüyor. Sağlık ve mutluluk dileklerimle. Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Orhan abi bahçeme geldiniz eşsiz fikirler verdiniz güzel temenniler de bulundunuz Hosgeldiniz Şeref verdiniz her zaman beklerim Esen kalın Saygı ve hürmetler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sn kaptan Abi'den gelen meleklerin borusu Çelikleri yaprak veriyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba
![]() ![]() Gözbebeklerimin son hali ![]() Esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın tekomusti kardeşim, Maşallah çok güzeller. Ellerinize sağlık. Böylede olmazki olan var olmayan var sen bizleri çatlatacakmısın. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|