![]() |
|
![]() |
#3151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Siyaha bakan koyu kırmızım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() SDurul ablam ben de sepeti bir doldurup sonra "yok yok" diyip boşaltıyorum. Bir giriyorum bir çıkıyorum, sonunda bakıyorum ki almışım. ![]() Tilki kürkçü dükkanında yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Sûz-i Dilârâ. Yeni bitkiler için çok doğru söylüyorsunuz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() '' Aaa tozlaşmış'' fikri de bence işe yarar ama siz şimdi onu da ağzınızdan kaçırırsınız ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Ağaç Dostu
|
Dün bahçede biraz uğraştım, biber ve domates fidelerimi çok şükür yerlerine sonunda dikebildim. Onun dışında bir kaç tohum ektim, Kudret narı, Süt mısır, kızıl bamya, maydanıoz ve soya fasülyesi ile çok eskiden ayırmış ve bir köşede unutmuş olduğum renkli fasülye çeşitlerinden. Eski oldukları için pek ümitli değilim ama çöpe atacağıma toprağa atayım dedim, çok yoruldum ama bitirdim çok şükür. Bundan sonrası onlarla ilgilenmek, çapalamak gibi işler olacak. Biberlerin tamamını daha sonra fotoğraflayıp tekrar paylaşırım, buradakiler eksik. ![]() Domateslerin damlamalarını halka şeklinde yaptık, sebebi iki kalka arasını biraz geniş tutturmak için, düz yaptığımızda iki delik arası 50 cm. olduğu için biribirilerine çok yakın oluyor, halkaların arasında ise 75-80 cm. mesafe bıraktık. ![]() Mola verdiğimde eriklerden atıştırdım. Buyurun size de ikram edeyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene almış olduğum clematisim ilk çiçeğini açtı ![]() ![]() Multiblue ![]() Pink Fantasy Kendi başlığında da paylaştığım gibi yapraklarımızda biraz bozulmalar oluştu ne yapacağımı bilemiyorum ![]() ![]() Durandii ![]() ve yan yana gelince ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Ağaç Dostu
|
En sevdiğim bu ikisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Ağaç Dostu
|
Karanfil birisinin çiçeklenmesi biterken, ![]() birisi yeni çiçeklenmeye başladı ![]() ![]() ![]() açık renklisi kokusuz, koyu renkli olanın muhteşem bir kokusu var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Ağaç Dostu
|
Süsenlerin son halleri ![]() ve bir tek kök tohumları için bıraktığım gelincikler, ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili münevver çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Evet fidelerim toprakla buluştular sonunda, çok az bir miktar ama sırtımdan sanki kocaman bir yük atıldı gibi rahatladım onları dikince, hem ev işi hem bahçe işi beni yoruyor artık. Allah hepimize ağız tadıyla yedirmek nasip etsin, hepimizin güzel bol bereketli bir sezon geçirmek nasip olsun inşallah. Damlamaların yuvarlak oluşu benim çok hoşuma gitti, ağaçlar için düşünmeniz iyi bir fikir bence de, size kolay gelsin şimdiden, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Selma_321 o telleri ben inşaat malzemeleri satılan yerden aldım, sanırım Nalburiye deniyor. Boy boy, çeşit çeşit teller aklınıza ne gelirse hepsi var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Teşekkür ederim Sayın Akçabardak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün çok sevindirik oldum ![]() Daha çok yeni edindiğim Klivyam bana sürpriz yaparak tomurcuk çikartmış ![]() ![]() ![]() ![]() ve 2. sürprizim ise artık senesini unuttum, iki mi üç sene mi oldu tembel tenekelerden birisi iki tanecik te olsa çiçek açmaya karar vermiş. Yaklaşık bir ay önce ikisini de çiçek açmıyor diye hem tehtid ettim hem de budayıp kuşa çevirdim ![]() Bu sene de açmazsanız eğer sizi kökten söküp çöpe atarım, bıktım sizden deyip fırça çektim ![]() Solda beyaz iple bağlı bir tane daha var, o daha büyük ama onda daha tık yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() Çok sevindim, en sevdiğim şey tomurcuklanan atlaslar... Tehditler, tripler bazen işe yarıyor böyle ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız, size katılıyorum sevgili A_NOMAD ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Baharın ve çiçeklerin neşesini doruklarda yaşayacağımız bir bahçe ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili eneskrky kardeş, uzun zamandır seni göremedim buralarda ![]() Bahçem evet baharın gelişi ile neşelenmeye başladı, en çok ta Klivya ile atlasın çiçeklenecek olmasına sevindim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bayağı bir yoğun tenpodaydım evet ablacım ama burayı çok özledim doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Ağaç Dostu
|
Convolvulus sabatius (Gündüz sefası) Çiçeği diğer sefalar gibi bir gün açık kalıyor, ama tomurcuklar bol olduğundan her gün çiçeklidir. Çiçekler akşam sefasının çiçekleri büyüklükte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Ağaç Dostu
|
Sarı kızım da açmaya başladı, çok sevdim keendisini, o da kışa dayanıklı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Ağaç Dostu
|
Biraz evvel yine bir kargom geldi ![]() ![]() ![]() Havlu püskülü ![]() ![]() Vangelya- (Gelin tacı) ![]() Yukka- (Avize çiçeği) ![]() Puro çiçeği ve yanında eşantiyon olarak bir kök çilek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Maşallah, sevgili akçabardakım gündüz sefasına bayıldım ve bana pamuk çiçeğini anımsattı. Güle güle büyütesin inşallah yeni güzellerini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim münevverciğim, dediğin gibi çalı türü bitkiler yorucu olmadığı için o yüzden seçimimi onlardan yana kullanmaya başladım ![]() Hem de kışa dayanıklı olsun istiyorum artık. Gündüz sefası ve sarı kızı da kışa dayanıklı diye tercih ettim. Çok sevimliler her evde olmalı bence sana da tavsiye ederim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Ağaç Dostu
|
Dün Lisianthuslarım geldi, bu gün akşam üstü bahçeye diktim. İki gündür hava yağmur yağacakmış gibi kapalı, ara ara güneş açıyor. Lisilerimi bahçeye dikip dikmeme konusunda biraz ikilemde kaldım ![]() ![]() Fotoğraflamayı unutmuşum, bir iki gün sonra fotoğraflarını da paylaşırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|