Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sayfa 100; maşallah... İnşallah hep birlikte daha nice sayfalarını görmek nasip olsun sevgili akçabardak'ım. Lisi tarlana bayıldım, bodur olanlar daha güzelmiş. Hani aralarına da yayılan minik sedumlardan diksen...
Sedum muydu - sukulent miydi? Hep karıştırıyorum... 
|
Merhaba YeniGineciğim, uzun zamandır yaz tatili dolayısıyla foruma giremediğimden dolayı, mesajına geç cevap vermiş oluyorum
Bodur lisilerimi beğendiğin için teşekkür ediyorum, lakin aşırı sıcaklardan dolayı fazla yaşamadılar. Aralarına yayılan cinsten iki çeşit sedum dikmiştim, çeşidin biri çok güzel yayıldı, diğeri ise diktiğim gibi duruyor fazla gelişemedi.
İlerleyen günlerde fotoğraflarım, sevgilerimle.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321
Kamkatın tadı nasıl neye benziyor sevgili akçabardak
|
Sevgili Selma 321, kamkatın tadı kabuklarıyla yendiğinden dolayı, çok hafif acımtırak bir tada sahip, portakal-limon arasında aromalı ağızda hem tatlılık hem de ekşimsi bir tat oluşuyor, turunçgillerden tek kabuklarıyla yenen bir meyve olduğunu söylüyorlar, ayrıca çok faydalı bir meyve olduğu da söylenenler arasında.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul
Sayın Akçabardak; nerelerdesiniz bahçenizi özledim umarım iyisinizdir.
- Sizden gelen uzun kabaklar dediğiniz gibi oldu verime yeni geçtiler ^^
|
Merhaba Sn. dongyul, uzun bir aradan sonra tekrar buradayım, bu yıl yaz tatilimiz biraz uzun sürdü

bol bol misafir kabul ettim, şu an kızım ve torunumun tatili hala devam ediyor.
Bahçemin bu sene pek keyfi yok, bitkilerimin bir çoğu aşırı sıcaklara dayanamadılar. Uzun kabaklarınız verime geçmesine çok sevindim, bir ara sayfanıza göz atarım, sanırım çok şeyler kaçırdım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuaymu
Sayın akçabardak,
İkinci fotoğrafta solda pembe bir çiçek mi görüyorum? İsmi nedir, ne mene bir şeydir? Pembesi nefis 
|
Sevgili nuaymu, sorduğunuz o pembe çiçek glayördür

sevgilerimle.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato
Dongyul kardeşim, Sayın Akçabardakın misafirleri gelmiştir. Bu yüzden foruma girmeye fırsat bulamıyordur. Geçen sene bu zamanlar böyle olmuştu.
Vay be  bir sene ne çabuk geçti..
|
Benim adıma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim Sn. telato, beni çok güzel çözmüşsünüz, iyi bir takipçisiniz

umarım bundan sonra sıkça aranızda olacağım, herkese sevgiler.