![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sn. TCM. 4 adet gülden nasıl tesadüf etmiş, acaba diyorum 2-3 hafta içinde siz yokken tomurcuk verip te beyaz olduğu belli miydi ki ... bile bile mi beyaz gülünüzü götürdüler diye düşünmeden edemiyorum. Neyse olan olmuş artık, ne diyelim götürenlere beyaz gül lazımmış sizin gülünüzü götürmüşler ![]() Yaylaya evdeki fazla gülleri nakli konusunda bence dediğiniz gibi kürekle kökünü fazla oynatmadan toprağı ile sökebilirseniz olur diyorum ama yine de siz bilirsiniz, denemekte fayda vardır sanırım. Sizin beyaz gülünüzü gtüren götürmüş, yazık olmuş ben de beyaz gülü çok severim, benim gillerime de saray lokmaları musallat oluyor, kökleri kemiriyorlar, gül zayıflıyor sonra da kuruyor, kaç tane gülüm o şekilde kurudu gitti. 3-4 kıytırık gülüm var diplerine çapa yapayım dedim ![]() tam gülün dibinde suç üstü yakalandı lokma parçası ![]() ![]() hem de o çok sevdiğim beyaz gülün dibinde ![]() Nasılı kıyılır bu güzelim beyaz güle, ben gözünün içine bakarken lokma parçası gayet rahat kıyıyor acımasız ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|