![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Bir aydan beri sadece güneşle ısınıyor bizim ev, klima bile çalışmıyor. Ama dekoratif olarak alasım var. Siz de beni gaza getiriyosunuz.. ![]() Özür dilerim yani ben gaza geliyorum.. ![]() Şaka bir yana, bayılıyorum kuzineye.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Yok yok sizi gaza falan getirmiyorum, ben ciddiyim şaka bir yana tabi ki de. Mersin bize göre biraz daha sıcak sanırım, bu günlerde buralarda biraz ısındı ama akşamları biraz serin olduğu için biraz çalıştırmak gerekiyor ama biz onu kuzineyle idare ediyoruz. Neredeyse iki aydır klimayı çalıştırmıyoruz, yavaş yavaş havalar da ısınıyor artık kuzineye de gerek kalmayacak. |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Kuzine deyip geçmeyelim.. "Kuzine" kelimesinin içinde anneanne, babaanne, dedelerimiz, çocukluğumuz var.. Portakal kabuğundan tavşan dişleri, kuruyan kabukların kokusu, iştahımız açılıp kilo almayalım diye yiyecek yazmıyorum, neler neler, kahkahalar var.. ![]() Sevgili akçabardak ne iyi ettiniz şu kuzineyi almakla.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Yaylaya bu gün çıkmasanız bile bir gün mutlaka çıkacaksınız... e yağmura gelince o da allaha kalmış... kuzineyi almak ta sizin elinizde yok diye bir şey yoktur bence ![]() Fazla söze gerek kalmadı, sevgili Jakin ...kuzine deyip geçmeyin... diye diyeceğini demiş zaten. |
|
|
|
|
![]() |
|
|