![]() |
|
![]() |
#1411 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Tüm Ağaçlar net. ailesine gitsin. ![]() Ben onları istemeyerek te olsa ihmal ediyorum ama, onlar da bana bu şekilde moral veriyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım bukadar dinlenmek yeter, yavaş yavaş bir şeylerin ucundan tutmam gerek. Geçtiğimiz Perşembe kontrole gittim doktor dikişlerimi de aldı şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. Biz insanoğlu kendimizi biraz iyi hissettik mi hemen işe koyuluveririz ![]() Uzaktan bakmakla olmuyor, içim mıcık mıcık ediyor kendimi zor tutuyorum ![]() Yer açelyası. ![]() Düzenleyen akçabardak : 28-06-2014 saat 19:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Ağaç Dostu
|
Canna |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Ağaç Dostu
|
Ekinezya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Ağaç Dostu
|
Bodur dahliam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneden dökülen tohumlardan çıkan süs ayçiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Ağaç Dostu
|
Mavişim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemden kareler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Ağaç Dostu
|
Devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Hepsi coşmuş sevgili akçabardak, sana moral olsunda çabuk iyileşsin diye, ellerine, emeklerin sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederi sevgili aheste, evet çok güzel coştular bir de otları temizleyebilsem, tertemiz olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sevgili Akçabardak hepsi çok güzel olmuş, sizi sıhatli görmek bizede çok iyi geldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür, çok şükür sayın lusoari, ilerleyen günlerde daha da iyi olacağım inşallah, beni yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarım çok teşekkür ediyorum, sevgiyle sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
maşallah iyi olduğunuza sevindim.en kısa zamanda da eski sağlığınıza kavuşursunuz.bu arada çiçekler almış başını gidiyorlar,annelerini hastayken mutlu etmek için bütün güzelliklerini sergilemişler. sağlıklı günler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Maşallah maşallah, sizi bahçenizde çiçeklerinizle görmek çok güzel.... Sağlıklı ,güzel günler diliyorum..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili münevver48, evet çiçeklerim benim çabuk iyileşmem için olanca hünerlerini sergiliyorlar, ben de uzaktan uzaktan onlarla konuşuyorum, seviyorum, beni motive ediyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum sevgili tarla kuşu, size de güzel günler dilerim, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Ağaç Dostu
|
Lisianthus Geçen sene iki saksı lisianthusum vardı kışın Ankara'ya giderken onları öylece ikinci katın balkonunda bırakıp gitmiştim, nasılsa yaşamazlar diyerekten bu sene için yenilerini Kamil beyden istemiştim. Ankara'dan yazlığa geldiğimde ise gariplerime hiç bir şey olmadığını gördüm, benim düşündüğüm gibi çıkmadı aksine öyle güzel güçlenmişlerdi ki çok mutlu oldum, yeni sipariş ettiklerimi bahçeye diktim ama fazla ilgilenemediğim için çok iştahsız gidiyorlar, oysa ilk geldiklerinde çok özenerek dikmiştim, sağlık sorunlarımdan dolayı daha fazla ilgilenemedim, sağlık olsun ne demişler önce can sonra canan bu sene de böyle oluversin, saksıdakilerle yetineceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Geçmiş olsun sn.Akçabardak şifaanızın devamını dilerim. İsmini aradığım çiçeğimi sizin 1414 no'lu mesajınızda buldum. Demek Ekinezya.. Farkında olmadan yardımcı oldunuz Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Ağaç Dostu
|
Anne Mavişe ne diyeyim bilemedim şimdi ![]() ![]() ![]() Lisianthuslar da çok güzel, ellerine emeklerine sağlık. Yine de yavaş yavaş ve yorulmadan... tamam mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İsmini aradığınız bitkinize yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, her şeyde vardır bir hayır derler ya, iyi ki yolunuz benim bahçeme düşmüş ben teşekkür ederim, çok şifalı bir bitkiymiş, size bol şanslar, sağlıkla sevgiyle kalın selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lisianthuslarım açmaya başladı, çok mutluyum, beğendiğin için çok teşekkür ederim. Merak etme kendimi istesem de fazla ayakta kalıp yormuyorum olduğu kadarıyla... bu arada nasılsa tatil için geleceksiniz ya hani ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Ağaç Dostu
|
Hani bende bir türlü büyümeyen ve sonunda ölen Mavişten aldığın o minicik yavru yani o... ![]() ![]() ![]() Bu arada kaybettiğin için çok üzüldüğün bir bitki hakkında bir sürprizim var sana ama hangisi olduğunu söylemem ![]() ![]() Gelince beni seralara götüreceğinize söz verirsen, iş konusunu düşünürüz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Geçmiş olsun Sn: açkabardak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili pares çok teşekkür ederim, bahçe sayfama hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sen esas şu kaybettiğim bitki neymiş onu merak ettim şimdi, sen gelene kadar meraktan çatlarım ben... bak dikiş yerlerim açılır sonra üzülürsün söylemezsen, iki tahminim var aslında ama hangisi acaba, kanayan kalpler mi desem yoksa şu sana bir zamanlar buna sahip çık diye teslim ettiğim deve tabanı sarmaşığı mı, ona çok üzülmüştüm, onu hayatta bulamam artık. Sera konusuna gelince tek bildiğim Ayvalık'tan Edremit'e giderken Çağatay serası gözüme takılıyor, bir kaç tane de küçük küçük seracıklar, başka bu civarlarda büyük seralar bilmiyorum araştırmak lazım, Dikili civarlarında varsa vardır. Derdin tek sera gezmek olsun o kolay iş, gerekirse İzmir'e gideriz gezeriz... ne dersin. Bu arada ben neden 3 tane smley'den fazlasını kullanamıyorum kafam karıştı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Ağaç Dostu
|
Bitkiyi söylemem ![]() ![]() ![]() Hele bir gelelim de, kısmet. Havalar çok sıcak olmazsa... dayanamıyorum artık çok sıcağa. Alıntı yapmışsın ve alıntıda benim de kullandığım smileyler var. O yüzden kullanamadın. Eğer benimkileri silseydin kullanabilirdin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Ağaç Dostu
|
Tamam, tamam anlaşıldı, konu kapanmıştır, ne yapalım sen gelene kadar bekleyeceğiz artık... smileyler konusunu da anlamış oldum, yaşlılık işte idare edeceğiniz artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sağlığına ve neşene yeniden kavuşmana çok sevindim sevgili akçabardak, bahçende ise sana moral ve sevgi vermek için bütün bitkilerin yarışa girmiş maşallah. Allah başka sıkıntı yaşatmasın, sevgi ve selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sevgili berçin çok sağolasın, bitkilerim coştular dediğin gibi ama havaların sıcak ve rüzgarlı gitmesinden dolayı bazı bitkilerim bozulmaya başladı yavaş yavaş, kalanlarla idare edeceğim artık sağlık olsun. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|