View Single Post
Eski 03-07-2014, 11:33   #1436
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek Mesajı Göster
Hani bende bir türlü büyümeyen ve sonunda ölen Mavişten aldığın o minicik yavru yani o... Sustum ben sustum Daha bir şey diyemem ki

Bu arada kaybettiğin için çok üzüldüğün bir bitki hakkında bir sürprizim var sana ama hangisi olduğunu söylemem Adı sürpriz işte

Gelince beni seralara götüreceğinize söz verirsen, iş konusunu düşünürüz
Evet sende büyümeyen yavrudan aldığım maviş yaa, daha ne diyeceksin ki, durum ortada.
Sen esas şu kaybettiğim bitki neymiş onu merak ettim şimdi, sen gelene kadar meraktan çatlarım ben... bak dikiş yerlerim açılır sonra üzülürsün söylemezsen, iki tahminim var aslında ama hangisi acaba, kanayan kalpler mi desem yoksa şu sana bir zamanlar buna sahip çık diye teslim ettiğim deve tabanı sarmaşığı mı, ona çok üzülmüştüm, onu hayatta bulamam artık.

Sera konusuna gelince tek bildiğim Ayvalık'tan Edremit'e giderken Çağatay serası gözüme takılıyor, bir kaç tane de küçük küçük seracıklar, başka bu civarlarda büyük seralar bilmiyorum araştırmak lazım, Dikili civarlarında varsa vardır.
Derdin tek sera gezmek olsun o kolay iş, gerekirse İzmir'e gideriz gezeriz... ne dersin.
Bu arada ben neden 3 tane smley'den fazlasını kullanamıyorum kafam karıştı.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön