![]() |
|
![]() |
#3481 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Saksıda oldukları için fazla çoğalamadılar, yerde olursa daha fazla çoğalacaklar sanki. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Bir kökünü saksıya alıp deneyeyim olmassa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim,Sevgili Akçabardak.Soğanları ben de sökemem sanırım,yani çok vaktimi alır.Ben her sene kendiliğinden çıksın da uğraşmayayım diyorum.Çıkanların fazlasını bile temizlemek çok uğaştırıyor.Gala için teşekkür ediyorum,vaktinizin müsait olduğu bir zaman gönderebilirseniz sevinirim.Sizi yormak istemem.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Ağaç Dostu
|
Dalından taze taze, kütür kütür, buyurun... yavaş yavaş kızarmaya başladık artık ama benim en sevdiğim bu halleri, sulu sulu tam kızarınca yumuşuyorlar ![]() ![]() Bu sabah bahçemin ilk ürünlerinden kahvaltılık topladım. İlk biberim, ilk çerilerim ve ilk fasülyem, Seneler sonra bahçeme fasülye ektim ürün verdiklerin görünce çok mutlu oldum, Hele toplaması az da olsa ürün almak pek hoşuma gitti doğrusu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Ağaç Dostu
|
Turuncu Abutülönum, geçen sene bana geldiğinde parmak kadar bir fideydi, şimdi boyu 2 karış kadar uzadı ve ilk çiçeğini açtı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Ağaç Dostu
|
Yine turunculardan, katmerli gün güzelim, rozetle birlikte aynı saksıda kardeş kardeş büyüyorlar. Geçen seneden kalma, Kışın çok soğuk olmadığı için donmadı, kaldığı yerden kel kel açmaya devam ediyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemden bir köşe, alttan üstten renkler biribirine girmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili Gül hanım, çok mutlu oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene son baharda almış olduğum3 ayrı çeşit Clematislerden bir tanesinin çiçek rengi tutmadı, satış tanıtımlarını okudum ilk sene aynı renk olmayabiliyormuş, hatta boyutlarda bile değişiklikler olabildiğini belirtmişler. İkinci yılında ise düzene girdiğini yazıyor, gelecek seneyi bekleyip göreceğiz inşallah, biraz moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok, hem renk değişik çıktı hemde çiçek boyutu 7-8 cm. çapında oldu, umarım seneye toparlanır. Böyle diye aldım ![]() böyle çıktı ![]() diğer ikisini aynı saksıya diktim, ikisinin de renkleri tuttu. ![]() ![]() bu da solda kinin çiçeği ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da bir hafta önce aldığım yeni Clematislerim ![]() ![]() Umarım bunlarda bir değişiklik çıkmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Ağaç Dostu
|
Clematislerle birlikte yeni kasımpatı fidelerim de geldi, ne zamandır hep istiyordum, sonunda alabildim ![]() Artık bahçeme tamamen kışa dayanıklı ve kalıcı çiçekler tercih ediyorum. ![]() Aldığım renk ve çeşitler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Ağaç Dostu
|
renklere devam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sn. gürcan_keskin, her zaman beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Ağaç Dostu
|
Canna bu sene hep çiçekli ![]() ![]() ![]() ve ortancalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Ağaç Dostu
|
Sarı brukmansia, bu sene çiçek açar mı bilemiyorum... açmasını çok isterdim. ![]() abelya da çiçeklenmeye başladı ![]() ![]() bu dahliaya bayılıyorum, yanına bir de beyazını bulabilseydim mor beyaz çok güzel olurdu ama bulamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Ağaç Dostu
|
Salatalıklarda ilk ürünlerim, torun geldi ve ilk defa dalından salatalık topluyor, pek hoşuna gitti. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Ağaç Dostu
|
Kekikler (çıbrıka) hasat edildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Ağaç Dostu
|
Hünnap ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Ağaç Dostu
|
Yüksük otu çiçeklerim, ilk defa yetiştiriyorum ve çok sevdim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Ağaç Dostu
|
ve pembelerim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda mavi agapanthusum da açabildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Ağaç Dostu
|
Küçük torunum tatil için geldi ama havaların serin ve yağışlı olmasından dolayı deniz keyfi yapamıyor... sürekli benim peşimde, bana çiçekler hakkında sorular soruyor, babaanne bu çiçeğin adı ne..., zehirli midir gibi her şeyi öğrenmeye çalışıyor. Beraber biber topluyoruz, salatalık topluyoruz, semizotu. dere otu, roka maydanoz kısaca benim yardımcım oluyor, benim gibi otları o da çok seviyor. Benden izin alarak çiçek topluyor ve kendince çiçek düzenleme sanatı yaptığını söylüyor, ben de fotoğraflamadan edemedim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Ağaç Dostu
|
Biraz da güllerden, İlk çiçekleri solduktan sonra budama yapmıştım, yeniden filizlenerek tomurcuklanıp açmaya başladılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Ağaç Dostu
|
devam ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçeye diktiğim Abutülon güzel gelişiyor ve düzenli çiçek açmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Ağaç Dostu
|
Azar azar sebzelerimizden toplamaya başladık, ![]() ![]() geçen seneden kalma, ürün vermeye devam ![]() bu günkü hasadımız, bereket versin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Ağaç Dostu
|
Tüm resimler harika Sevgili Akçabardak.Cannalar ayrı güzel.Yüksük otları uzun olur değil mi?Küçük gibi göründü gözüme.Ben de Zengarden'den alayım diyorum.Her çiçeği fidanlıkta bulamıyorum.Maşallah torununuz ayrı bir harika.O da sizin gibi çiçekleri sevecek.Mahsullerinizi afiyetle yemek nasip olsun.Bizde bu yıl sadece çiçek var.Bir de fasülye diktim,o kadarcık.Sevgiler. Düzenleyen sevgihoca : 01-07-2018 saat 19:30 Neden: yanlış yazım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Torunum bile en çok onları beğendi, sanki çok anlarmış gibi ![]() Bu sene sebze olarak bende çok az ektim ama güzel ürünler vermeye başlayınca daha bir heveslendim, havalar da bu aralar hem serin hem de yağışlı olunca şimdilik bitkiler canlı canlı, sıcaklar başlarsa o canlılık kalmaz, olduğu kadarıyla artık. Sevgiyle sağlıkla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Ağaç Dostu
|
Güleceksiniz ama yüksük otundan başka na varsa sipariş verdim.Bazı istediklerim stokta kalmamış,sizin eflatun dahliadan bile sipariş verdim. ![]() ![]() Oyy,torunum 25 günlük odu.Sabah onu bırakıp kreşe gitmek biraz zor oldu.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|