![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
Sayın Mandalinci Kooperatif yönetiminde Sayın Yönetimde Kadir bey var. Seferihisar'da 5-6 dönüm mandilana bahçesinde denemeler yapma sözü verdik. Kendisi ile görüşürseniz sizi bilgilendireceğini ümit ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sevgili PERHAN çok teşekkürler. Bilgi almak faydalı olacaktır. Sağolunuz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Mandalinçi Uzun zamandır bahçenizi ihmal ettiğimi farkettim Bütün hepsi güzel resim kaliteleri süper Tebrikler iyi günler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sayın syuksek, Normal insanlar, yaş aldıkça daha sakin bir hayat sürmeyi tercih ederler ama bizde var öyle bir göçebe, macera ruhu. Ankara'dan, İzmir'e dostlar geldikçe, onların da aklı biraz buralara gelme fikrine alışmaya başlıyor. Zor tabii her şeyi ve herkesi bırakıp sıfırdan başlamak. Buralarda herkes dostluk gösterdi, ağaçlar net ailesinin desteğini de asla unutmam. Sizin de gönlünüzden geçenleri gerçekleştirebileceğiniz günlerin gelmesi temennisiyle. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Nihayet patates toplama zamanı ![]() ![]() Son pazılar, hemen sarma yapılıp yendi. ![]() Sarımsaklar ancak bu kadar baş yapabildiler. ![]() Yeşil eriklerin resmini çekmediğim, hepsini yiyip bitirdikten sonra aklıma geldi. Bunlar mürdümler. ![]() Nar bu sene çok büyüdü, ama rüzgar çok epey çiçek döktü, bakalım kaç tane meyve olacak. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fotoğraflar nasılda net , özellikle ziyaretçileri çok güzel çekmişsiniz .Ben bu işi öğrenemedim gitti ![]() Sonunda siz de succulentlere bulaşmışsınız ....sonu gelmez artık , hayırlı olsun ![]() Testide ki succulent yapraktan kolayca kökleniyor , uzun olanları kırıp tekrar dikebilirsiniz de ...yapraksız kalan daldan tekrar patlar , testiyi de kısa sürede doldurmuş olursunuz . Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurcan, Teşekkürler bilgi için, ne yapayım en dayanıklılar sukulentler. Ama gene de sıcağa çok gelemiyorlar, kuzeye bakan tarafta duruyorlar. Fotoğraf kursuna gidiyorum, yapıyorum ufak tefek çalışmalar. Kuşlar çok şekerlerdi gerçekten ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok zaman geçti, biraz resim yükleyeyim, yoksa gene kalacak. Bu yaz çok koşturmacalı geçti, arada çekebildiklerim bunlar. Öncelikle evin bahçesi; ![]() Geçen sene sera sökülürken büyük saksıya geçirdiğim biber hala yaşıyor ve ürün veriyor. ![]() Serada, sera etkisi olmuş, bırakıp gittik ve hiç ilgilenemedik, yandı tüm domates ve biberler. Bu bahçeye düşen tohumdan çıkan kendi kendine büyüyen domates yaklaşık 1kg ürün aldım. ![]() Bankımı süsledim. ![]() Ikea da yaklaşık 4 liraya aldım bu galvaniz saksıları, sukulentlere yakıştı gibi. ![]() Hünnabı da aldım bahçede dikecek yer bulunamadı, ben de kocaman bir saksıya diktim 4 tane meyve verdi, çok da lezzetliydi. |
|
|
|
![]() |
|
|