agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni93Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-01-2012, 22:00   #1
Yeni Üye

nazbahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-05-2011
Canannuman Hanım bahçeniz çok güzel olmuş.Gülegüle oturun.Bahçenize çiftlik gübresi mi kullandınız?Çok kaliteli yetiştirmişsiniz.Çocukluğum ve gençliğim 20 dönüm tamamen koyun gübresi ile bakılan bir bahçede geçti.Şimdi balkonumdaki çiçeklerim için bile istediğim gübreyi bulamıyorum.iyi günler diliyorum.

canannuman beğendi.
nazbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2012, 11:54   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nazbahçe Mesajı Göster
Canannuman Hanım bahçeniz çok güzel olmuş.Gülegüle oturun.Bahçenize çiftlik gübresi mi kullandınız?Çok kaliteli yetiştirmişsiniz.Çocukluğum ve gençliğim 20 dönüm tamamen koyun gübresi ile bakılan bir bahçede geçti.Şimdi balkonumdaki çiçeklerim için bile istediğim gübreyi bulamıyorum.iyi günler diliyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun. Ne kullandığımı bilmiyorum seradan ve yapı marketlerden çuvallar aldım. Karıştırdık o kadar. Ama bol miktarda yumurta kabuğu, sebze artıkları, organik artıklar vs bulunca ve fırsat buldukça çukur açıp içine atıyorum sonra kapıyorum.
Muz kabuğuda saf potasyum sanırsam gül varsa diplerine gömün ben cidden faydasını görmüştüm ama kışın yazlıkta olmadığımdan muz kabuklarını değerlendiremiyorum.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2012, 14:05   #3
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Sayin canannuman, bahce sayfaniz hayirli olsun. Yeni olusan bahceleri görünce kendim hazirliyormusum gibi heyecanlaniyorum. Sebzeler gercekten de cok istah acici görünüyor. Yanlis anlamazsaniz fazla bitki ekimi konusunda arkadaslarimin uyarilarini tasdik edecegim cok bitki sökmüs biri olarak. Inanin halâ yerini degistirmem gereken bitkiler oluyor dikerken büyüme oranini hesaplayamadigim icin. Yumurta kabuklari koydugunuzu gördüm. Önceleri ben de bu sekilde bahceye koyuyordum, ancak bir türlü erimeyince artik iyice elimde parcalayip öyle topraga karistiriyorum. Bahce hazirlarken cok cekmis ve de hatalar yapa yapa ögrenmis bir bahceci olarak her türlü yardima hazirim. Sevgiler.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025