![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
büyütmeyi düşündügümüz ve büyüyünceye kadar değerlendirip sogan sarmısak ektigimiz 3. sıra bagımız, küçük ama üzerinde bu yıl 21 adet meyve veren hurma fidanı,küçük havuzumuzun etrafına diktigimiz kivi fidanı ve arkasında badem ağacı,baçeniz aşagısına dogru bir resim en aşagıda çeşit meyvelerimiz var fakat elimde yok çekemedim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
bir arkadaş sagolsun istemedigimiz kadar 3 torba yediveren çilek fidesi getirmiş bizde onları önceden planladıgım yerlerine ektim arkadaşın dedigine göre mayıs-kasım arası çilek yiyecekmişiz hadi hayırlısı. geçen yıl ektigim çileklerde çiçek açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
teşekkurler almira hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
geçen yıl ektiğimiz yediveren çileklerimiz bu yıl cok güzel gelişme gösterdi.. ![]() bu yıl ilk defa çiçek açan ve çiçeklerin meyveye döndüğü elazığ için belkide milat olabilecek zeytin ağaçlarımız :-) ![]() ![]() büyük umutlarla aldığım avustralya dutu fakat hayal kırıklığına ugradım. :-( ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
kestane fidanlarımız sanırım çicek açtı..ilk defa bu oluşumları gördük. ![]() Arıcak ilçemizin dağlarından getirttiğimiz ters lalelerimiz.. ![]() sebze yerlerini hazırlarken... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|