![]() |
|
![]() |
#691 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah ellerinize sağlık. Hamak güzelmiş torunlar bekleniyo derken torununuz olabilirmiyim demek geldi içimden. Ama imkansız yaş olarak torunluk yaşını geçtim. sevgiyle kalın. Kocaman bir maşallah tekrardan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
verdiğin bilgiler için teşekkürler, epeyce işime yarıyacak |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
Yanlışlığın bedeli.Sarı erik 45 yaşında.Meyveyi çok versin diye az budama yapıldı.Meyveyi çok verdi,fakat meyveler büyüdükçe ağırlaşma neticesinde üzerindeki meyveleri tartamıyarak yan yatdı .Komşunun evinin duvarına yaslandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yolun düşerse misafirimiz olarak gel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Sayın hk50 bahçeniz ve meyve ağaçlarınız bir harika. Sarı kiraz alıp beni yıllar öncesine doğduğum evin bahçesine, çocukluğuma götürdü. Amasya'da dağın eteğinde yeşilırmağa tepeden bakan güzel bir bahçeydi, tıpkı sizin bahçeniz gibi. Bahçenize özeniyorum haberiniz olsun. Ellerinize, emeğinize sağlık. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
hk50 ilk sayfadan başlayarak bütün bahçenizi zevk ile gezdim. Fakat kahkahalarla geçiştirilir derken neyi kastettiniz anlayamadım?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2012
|
Sn hk50 bahcenız cok hos olmuş uyelerınde dediği gibi o eskilerin bahçelerini andırıyor bu haliyle güzel bir atmosfer yaratmış ürünlerini doğal cok iyi sanslısınız. insan bu bahçede çalışmaktan kendini kaybeder ilgilenecek okadar bitki varki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçenin her türlü özelliğini verebilirim.Yeterki özenin. Ziyaretiniz için teşekkür eder ,Yine bekleri. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçede öyle fotoğrafları çekip ekliyoruz ama bahçe içinde gezerken fotoğraflardaki gibi sevinçli olamıyorsun.Örneğin özene bezene diktiğim Kiraz fidanlarından on beş adeti Gün dönümünden sonra kurumuya başladı.Gelde üzülme. Saygılar sunar,yine bekleriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Günler böyle geçip gidiyor. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Son fotoğraftaki bitkiye bayıldım.Çiçeği, rengi, yaprakları. Tohumunu alabileceğinizi bilsem isterdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2009
|
Sn HK50 harika bahçeniz. Ellerinize sağlık. Niğdede mi oluyor acaba bunlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |