![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üretici olmak o kadarda zor değil,istenirse saksıda Kiraz,elma,Şeftali yetiştiriliyor.Hemde salon veya oturma odsının orta yerinde. Arzu ederseniz,adres verin salça sos recel göndereyim.Bizim yetişdirdiklerimiz eş dost içindir.Bunların yenmesinden zevk alan insanlarız. Yenmemesinden ve beğenilmemesinden korkarız. Bu yazdıklarımı hatır ,için yazılan yazılar sanmayın. sAYGILAR |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Alıntı:
inanın iletiyi okudugumda kapımda korgo görevlisi ve elinde ev yapımı salça sos reçel görmüş kadar mutlu oldum ayrıca beğenmemek ne demek yanında parmaklarımıza zarar gelmesinden korkarız ayrıca sizlere özenerek üretici olmaya karar verdim yurt dışında yaşayan bir komşumun ricası üzerine onun tahminen 400-450 metre kare olan arazisini seneye ekmeyi düşünüyorum ve nacizane sizlerin ve bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum en kısa zamanda bahçe sayfasını açıp resimlerini ekleyeceğim saygılar |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne gerekiyorsa o yapılır Sn tuya. Vede hiç bir karşılık benlentisi içine girilmez.Sanal alemde dostluklar ebedi olsun yeterde artar bile. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Alıntı:
birde birşey sormak isterim acaba o turşuluğun içinde görünen minyatür karpuza benzeyen şey nedir çok hoş görünüyorlar birde turşunuzun tarifini rica etsek çok şeymi istemiş oluruz ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|