![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-10-2019
|
Maşallah çok güzel büyümüş alıçlar.Bereketli olsun. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Değerli fromtaşlar Bende yeterli miktarda Kuşkonmaz tohumu vardır.Bu bahar sezonuna arzu eden arkadaşlara göndermek isterim.(kARGO İSTEK SAHİBİNE AİT) **** Tohum paylaşım etkinliğinde 2021-2022 organize edeçek arkadaş olursa sizlere dağıtmak üzere istekli arkadaşa gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
SN. hk50 Özel mesaj bölümüne yazdım. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
Sanırım faklı anlaşılmamız oldu. Çünkü benim sorduğum; 2796 sayılı, Soğuk kış günlerinde yazı hayal etmek konu başlıklı olan üzüm benzeri kırmızı meyve nedir ? Ben ondan yedim lakin alıç 'a benzetemedim. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn fevzi 48 Bahsettiğiniz fotoğrafdaki Gilaburu.Suyu içiliyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2023
|
Tekrardan hoş geldiniz, bahçenizin eski resimlerine bakıp hayran kalmamak mümkün değil. Ama yenilerini de bekliyoruz ![]() Ayrıca bu üretimlerinizden faydalanabileceğimiz bir siteniz, satış yeriniz var ise bende denemek isterim. Düzenleyen almuud : 03-09-2023 saat 19:46 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Evimiz taş bina babadan kalma yetmiş yıllık.İçinini günümüz şartlarına göre düzellekdik,ama dışının orjinalliğini bozdurmak istemedim.Kızlarım (4) ve hanım değiştirelim dedilersede ölene kadar böyle duraçak diye karşı geldim. Bahçe ve evlerin orjinalliğini bozmamıya özen gösteriyorum. Yine bekler ,saygılar sunarım. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|