![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn aslama1994.Bahçemize hoş geldiniz.Buralarda Niğdeli görmek çok çok güzel.Teşekkürler. Görüşmek dileklerimle. aslama1994 Yoksa Aşlamalımısınız? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
|
Bahçeniz güzeldi.Tek tek bakmaya çalıştım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
/
|
Evet abim ![]() GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
/
|
Bahçeniz de altın çilek gördüm. Ben olmaz diye düşünüyordum. Bu yıl bende ekmeyi düşünüyorum. Alabaş bulabilirsem onu da ekmeyi düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nisandan sonra İçmelideki bahçedeyim.O zaman görüşelim her türlü tohumda yardımçı olurum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
/
|
Abi inşallah kısmetse olur ziyaretinize gelirim.GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2016
|
maşallah
Sayın hk50 Bir Anadolu ozanı gibi anlatmışsınız bahçenizi. Bir çırpıda tüm sayfalarınızı gezdim. Üslubunuza hayran kaldım. O bahçeyi kumaş dokur gibi ilmik ilmik işleyişinizi gördüm. Mevlam sağlıkla içinde ozanlığınızı daim etsin. Nutkum tutuldu resmen. Bir Anadolu türküsü gibi olmuş bahçeniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2014
|
Sayın hk50, Bahçeniz çok güzel. Özellikle çeşitliliğin bu kadar bol olması çok ilgimi çekti. Bereketli mahsuller dilerim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2011
|
"Çelik" sözcüğünün yerine "Kalem" kullanılsa daha iyi olurdu, diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn şippin; Biliyorsunuzki aşı yapmada kullanılan dalçıklara yöre yöre farklı isimler kullanılıyor.Bizim bölgedede Çelik,kalem,aşılık gibi isimler kullanılır. Kullanılmasında bir mahsur yok. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hk50 maşallah bahçeniz çok güzel karşılamış sizi. Çok şükür kavuşmuşsunuz bahçenize, hoşgelmişsiniz. Bahçenize torunlarınız da geliyorlar, Cezayir menekşesi zehirli bir bitki imiş. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.Bahçede olmak bana huzur veriyor,sıhhat veriyor.verilen emeklerimizin karşılığını çoçuklarımıza torunlarımıza ,eşe dosta fazlası ile veriyor. Çalışmalarımız genelde torunlar için.Onlar gelinçe bahçenin içi doluyor. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2014
|
Sayın hk50, Birkaç özel mesaj atmıştım ama görmediniz herhalde. Müsait olduğunuzda bahçenizi ziyaret etmek isterim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Poizer.Ne zaman arzu ederseniz buyrun.Özelden telefonumu yazdım. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın hk50; minnoşa bayıldım çok tatlı maşallah... O sarımsak tohum saplarını mutlaka değerlendirin güzel yemek olur ^^ |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=dongyul;1511684]Sayın hk50; minnoşa bayıldım çok tatlı maşallah... O sarımsak tohum saplarını mutlaka değerlendirin güzel yemek olur ^^[/QUOTE Çok teşekkür ederim Sn dongyul. Sarımsak saplarını genelde kurutup toz haline getiriyorum.Sonrada torunların çorba ve yemeklerinde kullanıyoruz. |
|
|
|
![]() |
|
|