![]() |
|
![]() |
#1471 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Niğde ekonomisine katkıda bulunmuzsunuz.Katkılarınızın devamını diler,Saygılar sunarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Ağaç Dostu
|
Sn atar, Elma sirkesi yapılıyor ama sadece kendimize yeterlik.Ticari olarak yapmak için Ekip gerekiyor.Ticari olarak yapıp pazarlıyanlar var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
sayın hk50 sizde yapıp satabilirsiniz elma sirkesi kaliteli yapılırsa aranılan bir sirke çaşitidir gerçi ticari değeri nasıl olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.45 yıl tiçaretle uğraş.Tekrar o günlere dönmeyi hele bu yaşdan sonra,birde kalb teklemesi var ki.Benden geçmiş. Yapan vatandaşlar var. Ticari getirisinin iyi olduğunu söylüyorlar. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() gerekli bakımla bunların %80-90 ı iyi elma olabilirdi değilmi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Ağaç Dostu
|
sağlı her şeyden önemli sağlığın yerinde olmazsa milyonların olsa ne anlamı var çok haklısınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Siz kendinize dikkat edin sayın hk50 gerisi hikaye ben babamı çok ağır bir rahatsızlıktan 6 ay önce kaybettim babamın rahatsızlığı sırasında şunu anladım eğer sağlığın yerinde değilse çuvallarla paran altının olsa önemi yok bana göre önce sağlık ![]() Ama biz böyle yazdık diyede durmak yok çalışmaya devam sayın hk50 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Ağaç Dostu
|
evet sayın hk50 çalışmaya devam lakin kendinizi fazla yormadan çalışmaya devam sayın tuya nın dediği gibi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok güzel açmışlar Sayın hk50; bendekiler tek tük çiçekli, bir de hesapta tohuma bırakmadan koparır isek daha çok açar imiş. Ben bir de tohuma da bırakmıyorum; yine tek tük çiçek; maşallah sizdekilerin üzerleri tohum da dolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn KAPTANzst, Söylediklerinizde haklısınız.Ançak vatandaşda istek arzu ve heves bitmiş gibi görülüvyor e alternatif ürünlerin yetişmesi ile.Birde çeşit çoğalmakla Elma yetişdiriçiliğine holdinğlerin girmesi Küçük işletmelerde misyonunu tamamladı gibi geliyor.Elma yetiştiriçilerin çoçukları ekmek paralarını gurbet illerde aramıya başladı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn Selahattin 67, Çok teşekkür ederim.Ne demiş,Kanuni Sultan Süleyman? Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmuya devlet cihanda bir nefes,sıhhat gibi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn tuya, Öncelikle başınız sağ olsun.Babanızın mekanı Cennet olsun. Elbette çalışmak bence kutsal bir görevdir.Hele yeşille uğraşmakl.Ben sıhhatimi yeşille uğraşmıya yani bu bahçedeki çalışmıya borçluyum diyorum. Güçüm yettiği oranda çalışmıya devam. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeklerin açması bizim bilğiçliğimizden değil Sn YeniGine. Mevsim.Havaların sıçak gitmesi bizim bölgeyi yeniden canlandırdı.Aksi olsaydı şimdi bizler sogukdan dışarı çıkamıyor,bitkilerimizi unutmuşduk. Geçen yıl kar manzara fotoğraflarını çekiyordum. Tohuma bırakırken yeni sürgünlertin oluşmasını sağlama gerekiyor.Yani bazı dalların tepe sürgünlerini keserek yeni sürgünler vermesin sağlamak.İşte o zaman yeni tomurçuklar meydana gelip çiçek açıyor. Gerçi benim bahçe hesapsız kitapsız olduğu için elma ağaçı ile kasımpatı ,Kadife ile kiraz ağaçı bir arada yetişir.Hangisi meryve hangisi sebze Hangisi Gül Hangisi çiçek? Gİrdinmi bahçeye şaşırsınız. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Ağaç Dostu
|
Köydeki biiahçemde Yok yok olduğu için bu bitkide eksik olmasın diye. Bunlarda şeker pançarı.Hepimizin evinde çay şekeri var ama ,Şeker pançarı yok.Daldamı biter ,Yerdemi biter ? Sorusdileğiyleuna cevap olsun diye. Yapılan yemek ,börek ve sarma çeşitlerini ilğili bölümde ilerde anlatmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|