![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
![]() hoca borcunu ödemek için yol kenarında dikenli çalı ekmiş, hani koyunlar gelip geçince yünler takılacak ya. garip hasan evlenemeyecek bu gidişle. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Cevizlerden ümüdü kesen Garip Hasan Başlık parası biriktirmek için Ayakkabı boyaçılığına başladı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Ama sizde biraz çabuk yetişen dikseydiniz inadınamı geç yetişen diktiniz nedir ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2009
|
Bu gidişle Garip Hasan evde kalacak. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn simetri,nilgün dogan,Hatice Tarkan. Hepiniz haklısınız.Teşekkür ederim. Bizim Garip Hasanın her şeyi tamamda ortada dünür gidileçek kız birde para yok.Bende garip Hasana iyilik olsun diye ' Sen arkadaşı bulana kadar bizim cevizler yetişir satar sermayeyi temin ederiz dedim' Bunun üzerine Garip Hasan sevinçle arkadaş arıyor. Günlük ceviz fidanlarının boyunu ölçüyor.Eşe dosta ne zaman meyve vereçeğini soruyor. En erken Sekiz yıl göze al diyorum. Yok be Hikmet amca .Ben o zamana kadar ölürüm diyor. Elimden geldiğince yardımcı olaçağım. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
gül'ün devamlı açması gerekmez mi? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Her şey çok güzel.Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-08-2012
|
1 yıl boyunca yorgunluğumuzun attığımız bahçede geçirdiğimiz 1 hafta, herşeyi unutturduHerşey için çok teşekkürler |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Herşey çook güzel Sayın hk50 maşallah; daim olsun inşallaah... |
|