![]() |
|
![]() |
#1021 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kalmıyaçağı malum.Bunlar sokak köpeği. Sazekibine gelince akort düzenmi tutmuyor,Bam telimi kopuk? Saygılar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Herşey çok güzel hk50; maşallah!!! Saz ekibim dediğim; onlar da benim 3 tane sokak köpeklerim... Hep arkam sıra gezindikleri için saz ekibim dedim onlara. Sokak Köpekleri konulu başlıkta fotoğrafları var. Görmemişsiniz demek kiii... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Yabani sarmaşık dediğiniz bitkilerin fotoğraflarını görünce çok sevindim. Beyaz olanından çiçekli halde ilkbaharda AğaçAŞ.den satın almıştım. Çiçekleri geçince tohum vermeden kurudu. Mor olanını sizin bahçenizde ilk defa gördüğümde de çok sevmiştim. İnşallah seneye benim de olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn hk50 aynen katılıyorum oğlum varya nasıl olsa tenhada denk getirir yerim sizleri der gibi bakıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Ağaç Dostu
|
Buda İçmelinin Garip Hasanı. 2012 yılında diktiğim on adet ceviz fidanı,Büyüyeçek Ceviz meyvesi vereçek.Cevizleri sataçağız.Parasını garip Hasana vereçeğim.Garip Hasanda o para ile yuva kuraçak. Her gün cevizler büyüdümü diye bakmıya gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sayın hk50, mısırın gösterisinin ne olduğunu anlayamadım. Fazla ürün-koçan mı vermiş yoksa hastalıklı yerler mi oluşmuş? Pek hayırlı bir şeye de benzetemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mısırın gösterisi dediğim mısırda meydana gelen bir hastalık çeşididir.Olayı masumhane anlatmak için gösterisi dedim.Hayırlı değil,belalı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
![]() hoca borcunu ödemek için yol kenarında dikenli çalı ekmiş, hani koyunlar gelip geçince yünler takılacak ya. garip hasan evlenemeyecek bu gidişle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Ama sizde biraz çabuk yetişen dikseydiniz inadınamı geç yetişen diktiniz nedir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Bu gidişle Garip Hasan evde kalacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Ağaç Dostu
|
Sn simetri,nilgün dogan,Hatice Tarkan. Hepiniz haklısınız.Teşekkür ederim. Bizim Garip Hasanın her şeyi tamamda ortada dünür gidileçek kız birde para yok.Bende garip Hasana iyilik olsun diye ' Sen arkadaşı bulana kadar bizim cevizler yetişir satar sermayeyi temin ederiz dedim' Bunun üzerine Garip Hasan sevinçle arkadaş arıyor. Günlük ceviz fidanlarının boyunu ölçüyor.Eşe dosta ne zaman meyve vereçeğini soruyor. En erken Sekiz yıl göze al diyorum. Yok be Hikmet amca .Ben o zamana kadar ölürüm diyor. Elimden geldiğince yardımcı olaçağım. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|