![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok şekerler... Böyle kalabilseler keşke... Bugün saz ekibimi göremedim; bu yavruları görünce onları özlediğimi hissettim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kalmıyaçağı malum.Bunlar sokak köpeği. Sazekibine gelince akort düzenmi tutmuyor,Bam telimi kopuk? Saygılar . |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Herşey çok güzel hk50; maşallah!!! Saz ekibim dediğim; onlar da benim 3 tane sokak köpeklerim... Hep arkam sıra gezindikleri için saz ekibim dedim onlara. Sokak Köpekleri konulu başlıkta fotoğrafları var. Görmemişsiniz demek kiii... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Yabani sarmaşık dediğiniz bitkilerin fotoğraflarını görünce çok sevindim. Beyaz olanından çiçekli halde ilkbaharda AğaçAŞ.den satın almıştım. Çiçekleri geçince tohum vermeden kurudu. Mor olanını sizin bahçenizde ilk defa gördüğümde de çok sevmiştim. İnşallah seneye benim de olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2018
|
Go erikler güzelmiş.Sarı erik de var mı ? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn hk50 aynen katılıyorum oğlum varya nasıl olsa tenhada denk getirir yerim sizleri der gibi bakıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sayın hk50, mısırın gösterisinin ne olduğunu anlayamadım. Fazla ürün-koçan mı vermiş yoksa hastalıklı yerler mi oluşmuş? Pek hayırlı bir şeye de benzetemedim. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mısırın gösterisi dediğim mısırda meydana gelen bir hastalık çeşididir.Olayı masumhane anlatmak için gösterisi dedim.Hayırlı değil,belalı. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2018
|
Sarı erikler burdaymış.Kurutulan cins demi ? Olunca hafif susuz oluyor. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda İçmelinin Garip Hasanı. 2012 yılında diktiğim on adet ceviz fidanı,Büyüyeçek Ceviz meyvesi vereçek.Cevizleri sataçağız.Parasını garip Hasana vereçeğim.Garip Hasanda o para ile yuva kuraçak. Her gün cevizler büyüdümü diye bakmıya gelir. |
|
|
|
![]() |
|
|