![]() |
|
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Deniz kenarı yerine sebze kenarını tercih ederdim..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Alıntı:
fırının tabanına kum cam kırığı koyup sonra ateş tuğlası döşemek gerekirmiş sen nasıl yaptın denedin mi oluyor mu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
fırın randımanı nasıl, ben de bir tane düşünüyorum bahçeye fikir almak istiyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dışarda olduğu için kışın donma oluyor.Donan ateş tuğlaları yazın dağılıyor.Beton don olayı ile bozulursa yenisi atıyorum. Netiçe işimizi görüyor.Memnunuz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben kendim yaptım. Yüz ateş tuğlası,iki torba çimento,yüz kğr sekizlik demir.Yirmi adet Biriket kum 2 cm kalınlığında 1 m uzunluğunda çıta.Cam kırığı bir kğ iki kğ tuz.İşçilik kendim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ellerinize sağlık hk50; inşallah fazla bekletmez, en kısa zamanda gelirler... Sözüm sadece size değil; bir de bahçe sayfaları açan arkadaşlar ne yaparlar, nasıl yaparlar, ne ederler, ne verirler vs. vs. izah etseler fotoğrafları ile birlikte biz bilmeyenler için ne kadar güzel olacak... İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Ağaç Dostu
|
Rokanın yeniden faydalı hale getirilmesi.Çiçek açmış rokalar kartaştığı için yenmez.Bunları biçeçeksin.Kök kısmından taze roka yaprakları meydana gelir.bİçtiğin rokalarıda naylon poşede koyup bahçenin bir kenarına korsan,bir yıl sonra yeşil güpre olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn YeniGine Bahçemizi endirek değilde direk olarak sunmuya .Bitkisi, kuşu, kurdu, Taşı, toprağı,güpresi,suyu v.s v.s ile sunmuya çalışıyorum. Bence Perdenin arkası bilinmezse ,seyirden pek zevk alındığı söylenemez. Kahkahalarla geçiştirilir. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|