![]() |
|
![]() |
#571 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Hemşom dilim tutuldu. Bir ressam edasyla tuval yerine bahçeyi eşşiz fırça darbeleri vurmuşsun. Sözü uzatmayacağım, kıskanmayacağım ( ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
Jineopcuğum, güzel kardeşim, sen çok iyi biliyorsunki, seni ve bahçeni görmek için can atıyorum, senide alcenide çok seviyorum ikinizede en kısa zamanda gelmek istiyorum, sen kıskanma bilirsin ağaçlar nette benim için özel olan insanlardan dostlardan birisin, cemo can sende ![]() Ya galiba ben bu Zonguldaklıları başka seviyorum eşimden dolayı olabilirmi? hemşehriniz ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen, Bahçenden güzellikler fışkırmış yine. Fotograflara bakıp iç geçiriyoruz, bir de bahçenin kendisini görsek herhalde sarhoş oluruz. Sebze bahçeni de merak ediyorum. Adana toplantısında ki resimleriniz de çok güzel. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili satıcım, Beni çok sevindirdin bekliyorum canım, o zamana kadar sebzelerde olur inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever 70, Evet senin dediğinden canım,kırmızı diye dört tane getirttim belçikadan.... Ben senin bahçeye bakmaya doyamıyorum bol bol resim yükle canım evinle beraber... Kucak dolusu sevgiler...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
|
Hemşom, sen bir dönde kendi bahçene bak.Küçük cennetine,ben her seferinde maşşallahsız geçemiyorum.... Senden övgü dolu sözler duymak çok güzel teşekkür ederim canım...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Syuksek, en kısa zamanda gelmen lazım,dutlar olmaya başladı bekliyorum canım...... Bahçeyi yakından görürsün,çok öpüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Ahhh.Ahhh...sen insanı öldürürsüüüünnn.....Mavişi,sukulenti anladık da o pembeli one o öyleee.. ![]() ![]() Ellerine gönlüne sağlık...Reks begonyalarınız da ,bütün çiçekler gibi harikaydı...Sevgiyle kucaklıyorum canım..Sağol içim açıldı,gece gece... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Adaletcim, yenileri görmek istemiştin bir tanesi veronika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
Campanulanın açmışı çok daha güzelmiş alcen'ciğim. Sukkulent aranjmanına ben de bayıldım, çok cici olmuş. Biliyormusun, benim pholxlarım yayla havasını çok sevdi, aldığımızda sanki solgun gibilerdi, yaylada yemyeşil oldular, geliştiler. Sizin diyar diyar gezdirdiğiniz bitkileri ne zaman göreceğiz, ben çok merak ediyorum. Neler aldınız, nerelere diktiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Bir tanesi ismini yanlış yazmış olabilirim menesya.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Birazda bahçenin demirbaşlarının hatırlarını soralım,çünkü kara kıştan zaferle çıkanlardan..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
|
ilk resimin ismini bilmiyorum,yenilerden ama kırlarda olan bir çiçeğe çok benzettim. Kağıt çiçeğim iki yaşında,soğuğa dayanıklı ve çok yıllıkmış bilmiyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Sevgili alcen ![]() Böyle güzelliklere bakmak gerçekten ruhumu rahatlatıyor, güçlendiriyor. Bir insan ne kadar güçlenirse, olumsuz duyguların ürettiği enerjiler o ruhu etkilemezmiş ![]() Sevgiyle kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Sevgili Alcen öğlen tatilimi bahçenizde gezinerek geçirdim.Bahçenize söyleyecek söz bulamıyorum.Üyelerin bahçelerini gördükçe hevesleniyorum ama vakit yokluğundan istediğim gibi yapamıyorum.Sanırım emekli olduğumdan uğraşabilirim.Sizi tekrar tebrik ediyorum. Süper Bir BAHÇE.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sayın alcen çok zevkli ve güzel bir bahçaniz var. Her köşesi ayrı güzel. Zevkle gezindiğim bahçelerden bir tanesi. Küpeler, clematisler, begonyalar, suklulentler hepsi harika,ellerinize yüreğinize sağlık. Elleriniz dert görmesin. Dert görmesin ki biz bu güzellikleri her zaman seyredelim. Harikasınız.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
|
Jineop'um, Diascıa ile Nemesia farklı çiçekler değil mi? Ben çok benzetiyorum ikisini. Nemesianın renk yelpazesi Diascıaya göre çok daha geniş diye biliyorum. Ne dersin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar, Nazik ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.... Sevgilerimle...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Hemşom, cücük otunun bu gün resmini çektim,hemen hemen aynılar biraz küçüğü. Yüklüyebilirsem birazdan yüklerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Hemşom, veronikanın pembesini çok aradık ama bulamadık çok güzelmiş...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Klematisler en çoşkulu zamanlarını yaşıyor...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli mavişim açtı.Nevsune ve Feriha arkadaşlarımın kulakları çınlasın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Sevgil alcen, diğer bütün çiçeklerin gibi mavişinde harika görünüyor. Mersin'den kucak dolusu sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|