![]() |
|
![]() |
#961 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili seleattin 67, Kardeşim bende merak ediyordum sizi uzun zamandır göremeyince.. İnşallah yaramaz bir şey yoktur, çok sağolasın cemoya selamlarını iletirim fırsat buldukça uğra selamlar........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün bahçede makine elimden düşmedi......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Ağaç Dostu
|
Hızımı alamadım......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Ağaç Dostu
|
Alcencim, ne zamandir siteye pek ugrayamiyordum. Bu fotolari gorunce sizleri ve bahceyi ne kadar ozledigimi hissettim. Bu mesajda ki hostadan sonra gelen 3.fotoda ki kirmizi sahane cicek nedir?sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
Semacım, hoş geldin canım bende seni özledim gelde bahçede bir kahve içelim canım, kırmızı çiçeğin adını bilmiyorum soğanlı bir bitki biliyorsun hiç isim takıntım yoktur ...Zaten aklımdada tutamıyorum sökeriz soğanlarından sana...... Çok öpüyorum sevgiler.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
|
Canım alcen'ciğim; Cemo ile sen beni delirtmeye kararlısınız anlaşılan. Bu ne kardeşim, her bitki mi bu kadar güzel olur, ne yapıyorsun bunlara efsunluyor musun yoksa. Öyle bir şey yapıyorsan bi zahmet benim bahçeye de üfleyiver ara sıra ![]() Vallahi dilim tutuldu, mükemmel bir bahçe oldu. Artık ıcık cıcık yapma ne olur, bu hali çok güzel. Şu astilbeleri rengarenk nereden buldun? Akşam saatlerinde bir kaç poz fotoğraflarını çekip Astilbe başlığına yüklersen çok sevinirim. Bendeki tek kök(Jineop göndermişti)pembe kurudu. Bir de affına sığınarak bir öneride bulunacağım; Fotoğrafları sabah çok erken saatlerde çek ya da akşam hava kararmadan 45 dk. önce. Çok daha canlı görünecekler. Bir gün canlı canlı bu bahçeyi görmek umudu ile. Öpüyorum. Düzenleyen Adalet Yağcı : 11-07-2013 saat 21:21 Neden: Link eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Ağaç Dostu
|
Adaletcim canım sağol bitanem, aslında bu yıl bahçemle pek ilgilenemedim yükselin rahatsızlığı nedeniyle..... Gittim suladım geldim allah bana acıdı çiçeklerim bozulmadan büyüdü,resim konusunda haklısın fırsat buldukça gittiğim için rasgele çektim mecburen..... Astilbeleri belçikadan aldım canım rengarenk, ama şimdi çiçekleri bozuldu çeksemde sadece yaprak, sen benim sayfadan alıpta astilbe sayfasına yükleyebilirsen yükleyiver çünki ben beceremiyorum canım... Seni çok özledim, selamlar sevgiler çooooooook öptüm bitanem........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Moderatör
|
Zaten almaman gerekir. Alma da bizleri bu güzelliklerden mahrum etme. ![]() Ellerine sağlık, herşey yerli yerinde ve çok güzel. Hostadan sonra yüklediğin çiçeğin adı crocosmia, bahçesi geniş olanlar mutlaka birkaç kökü bir arada ekmeliler. Salkım salkım çiçekleri ile çok güzel görüntü verirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Ağaç Dostu
|
Canım güler ablacım, beni böyle hızlandıran sizin bahçeleriniz oldu, gördükçe içim açıldı birşeyler yapmaya çalıştım çiçeğin ismi için çok teşekkürler ederim.... Sevgilerimi yolluyor çoooook öpüyorum...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Ağaç Dostu
|
Çilli beğonyam......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Ağaç Dostu
|
30 Ağustos Zafer Bayramında Ereğli agaclar grubu olarak Köse ağzında keyifli bir kahvaltı buluşması yaptık. Kahvaltı sonrasında sevgili Alcenimiz bizi abisinin evine davet etti, domates ve incir hasatı yaptık. Sana ve senin gibi canayakın ve cömert abine ve geline tekrar teşekkürler... soldan sağa Syuksek, Cemo, Zekiye, Alcen, Gelin, Deniz, Rhepsağ67, Sonic |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşlarım, sizden sonra köse ağzına gidip sukulentlerin diplerini temizledim bahçeden muz söküp muzları ektim....... Birde unutmadan yazayım kahvaltıda yediğimiz kazığı söylemeyi unutmadan söyledim kaptana sizleri yeniden telafi etmek için çağırdı ve hesabı geldiğinizde benden başkasına ödemeyin deyip, çok üzüldü.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe sayfama nezamandır resim yükliyemiyorum makinemi bozdum, telefonum çok güzel resim çekiyor ama ondaki resimleride buraya yükliyemiyorum....... Hepinizi seviyorum........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Ağaç Dostu
|
Denemek için yükledim............ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Ağaç Dostu
|
Fotolar düz ama neden yamuk çıkıyor anlayamadım........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
|
Neden yan çıkıyor bir bilen varmı.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Ne güzel bitkiler, ne güzel çiçekler var şu dünyada. Fotoğraflar için teşekkürler Sayın alcen. =) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, ya anlıyamıyorum b u resimler düz ama niye yan oluyor nasıl düzelticem sen biliyormusun cemo....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Ağaç Dostu
|
Bunları yağmurdan hemen önce çekmiştim........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Ağaç Dostu
|
bakalım bu nasıl düzmü......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Ağaç Dostu
|
Evet sonunda başardım......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Ağaç Dostu
|
Kendi kendine büyüyen sedum......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentler kızarınca daha bir güzel oluyor.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Merhaba yaprak güzelini şimdi çelik alıp diksem tutar mı? Ayrıca herşey fevkaledenin fevkinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Ağaç Dostu
|
Tutar zannediyorum........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Ağaç Dostu
|
Abelya......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sevgili alcen çiçekleriniz o kadar canlıki ellerinize sağlık, ayrıca kendi kendine büyüyen sedum da çok güzeller iyi geceler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili alcen, kendi kendine büyüyen seduma maşallah... Ne kadar güzel olmuş!.. Çok güzel görünüyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç değişik açan çiçeklerden.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|