![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili Kiraz, gercekten çevrem güzel, orman yemyeşil yeşilin her tonu var. Çok teşekkürler canım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cemo, sen iste yeterki ben sana bütün yaprak güzellerini yollarım.Bi akşam tekrarlarız sanat müziği faslı, sen merak etme udi bizim nasılsa.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen, Hani nefesim tutuldu denir ya tam olarak onu yaşadım bahçeni gezerken. Çoğumuzun hayallerini süsleyecek bir bahçe, her köşesi ayrı bir gizli cennetmiş arkadaşım. Yurdumun cennet yöresinde yarattığın bu güzel bahçede mutlu, sağlıklı upuzuunn yıllar diliyorum güzel arkadaşım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiçeği, her zaman beklerim canım, gelirsen çok memnun olurum........ Selamlar sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maki01, bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz, sizlerden olumlu güzel sözler duymak çok güzel, demekki emeklerim boşa değil diyorum.. Ziyaretinize çok memnun oldum,sizin gibi güzel insanları tanımak ayrı bir güzellik o güzel toplantıyı hiç unutmuyorum. Buradan hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum... Fıstığı mıncıklaya mıncıklaya öpüyorum..... Kucak dolusu sevgiler yolluyor kocaman öpüyorum arkadaşım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70, sen ne yaparsan güzel yaparsın,yaptığın bütün güzellikler ortada her yerin cennet gibi..... Birde küçük bebeğin olduğu halde, esas taktiri sen hak ediyorsun canım,bu yıl sebzede yaptığımız için bizi yordu biraz bahçeler.. Ama yorulmaya değdi,dün salata için salatalıkları bahçeden topladım onun zevkide ayrı.. Ereğlili agaçlar.net arkadaşların hepsi çok şeker, birde zevkler ortak olunca sohpetin dokunma keyfine, sanki yıllardır tanışıyormuş gibi oluyor insan.... Güzel gönlünden geçen sözlerin için, çok teşekkürler arkadaşım..... Sevgilerimi yolluyor, çok kocaman öpuyorum......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Ben hemen bildim semacım,cemonun hünerlerinden valla..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemin genel görüntüleri....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Allahaşkına buna kartpostal denmezde ne derler. Maşallah o kadar güzel ve büyüleyiciki etkilenmemek mümkün değil.Siz ve burdaki bütün yüreğini koyan arkadaşlar doğaya sevdalı insanların bahçelerini, balkonlarını doğa için bişiler yapmalarını gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam size.Mutlu olmakla kalmıyor çok da gururlanıyorum.Benim bahçem yok ama balkonumda ve salonumda yetiştirdiğim 48 adet saksılı bitkilerim var.Eşim ve benim tek hayalimiz bahçeli müstakil bir evimizin olması.İnşallah emeklilikte gerçekleştireceğiz. .Her bitkiye hayat veren ellerinize, gönlünüze sağlık.Bahçenizde, evinizde muhteşemler.Bu muhteşemlikte sağlıklı ve mutlu yaşam sürmenizi diliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili alcen, aylar geldi geçti siz gelmez oldunuz.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Bir tane daha, ilksenciğimin ahtapot çiçeği, ve bikaç tane kıyı köşelerde kalanlardan............ Dağınıklık için özür........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Hemşom, bilemedin........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili limon, siz bildiniz bravo valla.... Cemo haberim yokken koymuş gübre olsun diye,semada fark etmeden resim çekmiş yani ben masumum...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Çıkmayı hiç istemediğim bahçenizi uykum geldiği için terk etmek zorundayım sevgili alcen, kocaman kocaman maşallah. Sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Rüyalarımın bahçesinden bir süre çiçek fidesi arakladığımı gördüm gece düşümde, avuçlarımdan taşıyordu hayırdır inşallah, üstüm mü açık kalkmış ne?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Dediler bile hemşom, cemoyla semanın tuzakları bana...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Valla ben masumum, cemo özellikle arayıp söyleyince farkettim ![]() Bahçenin adının da "...lu bahçe" ye çıkması ile hiç ilgim yoktur ![]() Sanki cemonun bahçesinde, bizim balkon saksılarında başka bir şey mi var, ama yıllardır beceremediğim sakız sardunyalarım bir coştu ki sorma... Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Balon çiçekleri açmaya başladılar,geçen yıl cemonun tohumdan yetiştirip verdiği fideler... Teşekkürler arkadaşıma...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Yumrulu begonyalarım geçen yıldan, kış boyu hiç sulanmadılar ve bu yıla neşeli uyandılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sundavilin bu yıl pek keyfi yok gibi,bakalım ilerleyen zamanda belki eskisi gibi çoşar diye umud ediyorum...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Güzel bir mekanınız var.Kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz tebrik ederim.Her şey harika görünüyor.Bu kişinin kabiliyetiyle ilgili olsa gerek.Bu güzellikleri sanatçı ruha sahip kişiler düşünebilir.Ellerinize sağlık. Saygılar selamlar efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Sevgili Alcen, o kadar geldikten sonra resimlerini göremediğime çok üzüldüm, sonradan düşününce ![]() Resimleri sormaya bile, fısat bulamadım, çiçeklere, çevreye bakmaktan ![]() O güzel sanatçı ruhuyla yapılmış yeni resimlerinizi de görmek ümidiyle... Sevgi ve selamlarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
orda olmak istiyorum ben, emekliliğe de daha çok var, şimdilik misafirlikle başlasak mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adil, sizlerden güzel sözler duydukca, kendimi mutlu hissediyor bahçelerde parçalanıyorum. Daha iyi daha güzel yapabilmek için.Bu övgüleri hak ediyorsam ne mutlu bana çok teşekkürler ederim.... Selamlar sevgiler...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mügecim, hemen gel bekliyorum canım... Kocaman öpüyorum seni..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|