![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz icin cok tesekkürler. Forsythia her sene böyledir inanilmaz cicek verir sonrada bütün bahceyi onun sari tozu sarar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahcelerin süsü nazli nazli sallanan küpelileri |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hercai menekselerimin saksilari cok hosuma gidiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
simdilik ben iki tane aldim yaz sonuna Kadar Allah kerim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
desenize gözlerimiz bayram edecek fotograflarla yine ![]() Her ne kadar yorum yapmaya zaman bulamasamda zevkle takip ediyorum bahce sayfanizi |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
zencefil çiçeğinize ve mavi orkidenize bayıldım...bol çiçekli günler diliyorum size.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili zencefil çiçeği, ormangülü ve açelya zor bitkilerdir. Bakımları ve iklim özellikleri ayrıcalıklar ister. O yüzden hevesinizi azaltmayacak bitkilerle başlamanızı öneririm. Öncelikle bahçenizi incelediğimde ortanca ve süsenler göze çarpıyor. Ben olsam sizin bahçenizde ilk yapacağım bu ayrı 3 ortanca adalarını budayıp arka duvara ya da yana tek sıra halinde dizerdim. Süsenleri bir araya toplardım. Hep aynı bitkileri bahçenin 3 tarafında görmek bıkkınlık ve hareketsiz görünüm verir. Ortancaların önüne hüsnuyusuf , öneririm. Çiçek yapısı , çok yıllık oluşu ve renkleri ortanca ile güzel görüntü sağlıyor. Derli toplu çok güzl düzenlemelerin yapılabileceği bir bahçe. Yaprak dökmeyen ibreli gruba , yine yaprak dökmeyen sarılıcıya ihtiyaç var. Yapılabilecek çok şey var. Her bölümü ayrı tartışmak lazım. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|