![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Hoşgeldiniz sevgili Tura, müsait olduğum bir gün baştan sona okumak istiyorum bitki delilikleri sayfasını o zaman kim bilir neler yapmış olduğumun farkına varıp paylaşacağım ![]() Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, artık benimde bir bahçem var ))Edirne, Keşan-Gökçetepe köyünden dün 580 m2 bir arsa aldık, inşaata yazın başlamayı planlıyoruz sanırım kışa doğru taşınmız oluruz. Tabi ben şimdiden bitki yetiştirmeye başlayacağım, tüm tohum ve fide bağışlarınız kabul edilir Sevgiyle kalın..., Şimdilik tek fotoğrafı var arsamızın ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
bundan sonrası kolay komşu![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-12-2011
|
Selamlar..Yeni üyeyim üyelerin bahçelerinde ilk ziyaretim.İstanbulda kiralık bir evin bahçesi!!! Hayret ettim.Kutlarım sizi.İnşallah daha güzeli kendinizin olur diyecektim ki bu sayfada olduğunu okudum ![]() Bahçeniz hayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Eskiden Orman İşletmesinin çok güzel bir mesire yeri, kamp alanı vardı.. Şimdi ne alemdedir bilmem.. Yazın gider çadırımızı kurar nefis günler geçirirdik.. Arsanız hayırlı olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz için teşekkürler sayın pria, belkide bir dahaki yaza bizim misafirimiz olursunuz. sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Arzu hanım, Yeğenleriniz, bahçeniz ve yeşil elli eşinizle mutlu, uzun yıllar geçirmenizi dilerim. Zafer kardeşimizden aldığınız bir gecelik gelini eğer kaybetti iseniz, bende bir adet fazlası var. Eğer arzu ederseniz size verebilirim. O kadar çabuk çoğaltılan bir bitki ki küçük bir yaprak parçası bile toprakta köklenebiliyor. Bahçenize Saros körfezinin rüzgarlarına karşı hakim rüzgar yönüne servi veya benzerini şimdiden ektiniz umarım. Çok yararını görürsünüz. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Osman bey ne yazık ki kaybettim bir gecelik gelini. Sizin geline talibim çok merak ediyorum çünkü. Bahçeye taşınmamız yaz sonunu bulacak bahçe duvarları yapıldıktan sonra ağaç dikimi için önerilerinize sonuna kadar açığım Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de çok merak ediyorum gelinimi çünkü yaprak ve sap vermekten başka henüz çiçeğini göremedim Geçen sene sayın öğretmenim Hozat dan aldığım için daha gelinlik çağına gelmedi herhalde Çiçeği açmaya başladığında videoya almayı çok istiyorum, uykusuz kalma pahasına.Elimde kalan diğerinden bu mevsim çiçek bekliyorum. Açtı açtı, açmazsa kendine daha sicak evi olan başka damat arasın Balkonumuz çok küçük ve güneşi çok az alıyor. Zavallı da sıcağı ve güneşi çok seviyor. Ben Beşiktaş ilçesi sınırları içinde oturuyorum. Haftada 3 gün Eyüp deki bahçevanlık kursuna gidiyorum. Size gelini nasıl ulaştırabilirim? Özelinize telefon numaramı yazacağım. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
![]() |
|
|