agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni56Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-11-2011, 22:30   #91
Ağaç Dostu

Hülya's Avatar

Giriş Tarihi: 17-06-2008
Galeri: 81
Hayırlısı olsun,hayalleriniz gerçek olsun.
Çok güzel bir bahçeniz olacağından eminim,arkadaşlar tohum,fide paylaşmaya başlarız.Bahçeniz oluşmaya başlayınca.
Sevgi ve selamlar.

Hülya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-11-2011, 22:45   #92
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Yeni bahçeniz hayırlı olsun, güzel çiçeklerle dolsun.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-11-2011, 23:43   #93
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Giriş Tarihi: 24-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hülya Mesajı Göster
Hayırlısı olsun,hayalleriniz gerçek olsun.
Çok güzel bir bahçeniz olacağından eminim,arkadaşlar tohum,fide paylaşmaya başlarız.Bahçeniz oluşmaya başlayınca.
Sevgi ve selamlar.
Sevgili Hülya hanım, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, ben tohum ve fide bağışlarını şimdiden kabul ediyorum ki bahçeme ev yapaya başlayınca bitkilerim tavında olsun

arzuakyurek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-11-2011, 23:46   #94
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Yeni bahçeniz hayırlı olsun, güzel çiçeklerle dolsun.
Böylesine güzel bir dileğe sadece AMİN derim Sevgiyle kalın

Eski 16-11-2011, 23:55   #95
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Galeri: 1126
Sağlıklı günlerde gönlünüze göre bir eviniz ve bahçeniz olsun. Haberlerinizi bekliyoruz artık...

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 00:13   #96
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

İzninizle hayallerimi paylaşmak istiyorum
Bahçe kapısından evin giriş kapısına kadar sıralı kemerlerde mis kokulu sarıcılar ) geldik verandaya bir köşesinde sabah güneşinde kahvaltı, diğer köşesinde akşam güneşinde rakı balık
( tabi ki benim tuttuğum mercanlar, karagözler çupralar ve tutmayı ama tadını sevmediğim izmaritlr) Bahçemde olmasını kesinlikle istediğim ağaçlar:
En az 3 tane kiraz
2 tane elma
2 tane incir
3 tane nar
1 tane ayva
2 tane armut
2 tane şeftali
ahududu
frambuaz
5 tane goji beri
ve ve ve.........
çiçeklerime gelince mis kokulu halfeti gülü (Orhan Öğretmenim yollayacak)
kısacası ne kadar kokulu bitki varsa hepsini yetiştirmek istiyorum.
Aaa birde sebzelerim var ayıptır söylemesi çok meşhur turşu kurarım bütün sebzeleri yetiştireceğim ki yeğenlerim doğal turşu ve konserve yesin. Salça yapmak istiyorum mesela, sebze kurutmak, yine meşhur olan reçellerimi yapmak....
Aslına bakarsanız doyasıya yaşamak istiyorum arkadaşlar, bahçemi çapalayıp bitkilerime sevgimi vererek yetiştirmek dinlenmek için tekneme atlayıp muhteşem Saroz Körfezinde balık avlamak arada sırada ormanda mantar toplamak....,
Buydu işte hayatımı sonuna kadar yaşamak istediğim yer, biricik eşime sevgilerimi sizlerin huzurunda sunmak istiyorum çünkü haylellerimi gerçekleştirmemi sağlayan yegane insan O, seni çok seviyorum canım Kabil'im

Eski 17-11-2011, 00:34   #97
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek Mesajı Göster
İzninizle hayallerimi paylaşmak istiyorum

... yine meşhur olan reçellerimi yapmak....
Sayın arzu hanım,
bahçeniz güzelmiş, hayırlı olsun.
Size hayalleriniz peşinden giderken, ben sizin reçellerin peşinden gidebilir miyim.

Şimdi köyden bir çuval ayva getirdim, hanım görünce 'galiba ayvayı yedim' dedi. Ayvadan lokum yapmayı planlıyoruz ama bir azda reçel yapacaktık. Şimdi 'ayva reçeli' tarifi iyi giderdi ama...

Kolay gelsin
Saygılar.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 00:46   #98
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili arzuakyürek, yeni bahçeniz hayırlı uğurlu olsun, elimde olan tohumlardan ve Goji fideleri benden istediğin zaman gönderebilirim sevgiler.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 07:18   #99
Ağaç Dostu

gülsu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2011
Sevgili arzucuğum yeni bahçen hayırlı olsun Senin adına çok çok sevindim...... Nihayet hayallerini gerçekleştireceksin. Tam da yerinden almışsın deniz, orman yanyana harika yerlerdir oralar. Hayallerin çok güzel dileğim o ki İnşallah hepsini gerçekleştirirsin. Yeni bahçende huzurlu ve mutlu ol. Bizde bu mutluluktan izleyerek payımızı alalım. Bende elimde olan tohumlardan bahara doğru gönderebilirim. Özelime bir ara adresini yazarsın. Ayrıca senin hayalini gerçekleştiren eşine de buradan teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kal.

gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 08:05   #100
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Sevgili Arzuakyürek, adınıza çok sevindim. Yazın, Keşan yakınlarından arabayla geçerken ben de oralarda bir yer hayali kurarım, yeriniz çok güzel. Bundan sonrası sağlıkla ve gönlünüzce olsun. İstediğiniz ne olursa seve seve göndereceğim.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 08:14   #101
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Galeri: 2
Ne kadar sevindim .O bahçeyi görmek lazım bittiğinde .Ben de 5 ay önce bahçeli bir eve taşındım . bu soğukta bile kahvemi alıp on dakika da olsa içinde gezmekten keyif alıyorum. Kendimi özgür hissetmemi sağlıyor . Üşüyeceksin içeri gir diyorlar ama gerçekten üşümüyorum, Görmemişin bahçesi olmuş durumu oldu bende ))

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 12:33   #102
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Galeri: 1
Sayın arzuakyürek bahçeniz hayırlı olsun. Sevdiklerinizle beraber nice bol kokulu çiçekli günler geçirmeniz dileğiyle sefasını sürünüz.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 12:50   #103
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, artık benimde bir bahçem var ))
Edirne, Keşan-Gökçetepe köyünden dün 580 m2 bir arsa aldık, inşaata yazın başlamayı planlıyoruz sanırım kışa doğru taşınmız oluruz.
Tabi ben şimdiden bitki yetiştirmeye başlayacağım, tüm tohum ve fide bağışlarınız kabul edilir
Sevgiyle kalın...,

Şimdilik tek fotoğrafı var arsamızın
Eklenti 255821
Bahçeniz hayırlı olsun çok sevindikbundan sonrası kolay komşu

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2011, 16:19   #104
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Sevgili Arzu, dilerim tüm dileklerin tez zamanda gerçekleşir.
Hayırlı uğurlu olsun bahçen.
Heyecanını yürekten hissediyorum. Bu bahçeyi, içindeki bitki aşkı ile cennet yapacağına inanıyorum ve hep takipte olacağım.
Bebek büyütür gibi, her gelişmeyi görmek isteriz.

Sevgilerimle.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2011, 21:14   #105
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
eşiniz ve sizin takipcinizim

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2011, 21:44   #106
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Şimdi köyden bir çuval ayva getirdim, hanım görünce 'galiba ayvayı yedim' dedi. Ayvadan lokum yapmayı planlıyoruz ama bir azda reçel yapacaktık. Şimdi 'ayva reçeli' tarifi iyi giderdi ama...

Halil bey çalışmadığım yerden çıktı soru maalesaf hiç ayva reçeli yapmadım, özür dilerim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, sevgiyle kalın.

Sevgili arzuakyürek, yeni bahçeniz hayırlı uğurlu olsun, elimde olan tohumlardan ve Goji fideleri benden istediğin zaman gönderebilirim sevgiler.

Sevgili Satı abla teşekkür ederim, Sevgiyle kalın.

Sevgili arzucuğum yeni bahçen hayırlı olsun Senin adına çok çok sevindim...... Nihayet hayallerini gerçekleştireceksin. Tam da yerinden almışsın deniz, orman yanyana harika yerlerdir oralar. Hayallerin çok güzel dileğim o ki İnşallah hepsini gerçekleştirirsin. Yeni bahçende huzurlu ve mutlu ol. Bizde bu mutluluktan izleyerek payımızı alalım. Bende elimde olan tohumlardan bahara doğru gönderebilirim. Özelime bir ara adresini yazarsın. Ayrıca senin hayalini gerçekleştiren eşine de buradan teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kal.

Evet sevgili Gülsu nihayet kavuştum bahçeme, bundan sonrası kolay, ****** sizlerin sayesinde çünkü tecrübeleriniz benim için servet olacak. sevgiyle kalın.

Sevgili Arzuakyürek, adınıza çok sevindim. Yazın, Keşan yakınlarından arabayla geçerken ben de oralarda bir yer hayali kurarım, yeriniz çok güzel. Bundan sonrası sağlıkla ve gönlünüzce olsun. İstediğiniz ne olursa seve seve göndereceğim.

Sevgili Kiraz inşallah bize komşu olursunuz, gerçekten çok güzel memleketim ) Sevgiyle kalın.

Ne kadar sevindim .O bahçeyi görmek lazım bittiğinde .Ben de 5 ay önce bahçeli bir eve taşındım . bu soğukta bile kahvemi alıp on dakika da olsa içinde gezmekten keyif alıyorum. Kendimi özgür hissetmemi sağlıyor . Üşüyeceksin içeri gir diyorlar ama gerçekten üşümüyorum, Görmemişin bahçesi olmuş durumu oldu bende ))

Sevgili Hatice sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende arsamızın fotoğrafını herkeze gösteriyorum ve bana gülüyorlar, bizi ençok biz anlıyoruz galiba. Sevgiyle kalın.

Sayın arzuakyürek bahçeniz hayırlı olsun. Sevdiklerinizle beraber nice bol kokulu çiçekli günler geçirmeniz dileğiyle sefasını sürünüz.

Sevgili Smnunal, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın

Bahçeniz hayırlı olsun çok sevindikbundan sonrası kolay komşu

Teşekkür ederim komşu ))

Sevgili Arzu, dilerim tüm dileklerin tez zamanda gerçekleşir.
Hayırlı uğurlu olsun bahçen.
Heyecanını yürekten hissediyorum. Bu bahçeyi, içindeki bitki aşkı ile cennet yapacağına inanıyorum ve hep takipte olacağım.
Bebek büyütür gibi, her gelişmeyi görmek isteriz.

Sevgilerimle.

Çok teşekkür ederim Cemo abla, öyle mutluyum ki anlatmakta zoruk çekiyorum. İyiki varsınız. Sevgiyle kalın.

eşiniz ve sizin takipcinizim

Yakup bey teşekkür ederim, bizi takip etmeye devam edin efendim Bizde sizi takip ediyoruz, Sevgiyle kalın.

Eski 28-11-2011, 21:51   #107
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kuyrukk Mesajı Göster
Merhaba Arzu Hanım ;
Bahçenizi yeni fark ettim ve ne iyi yaptınızda aramıza katıldınız demekten kendimi alamadım. Hayalleri gerçekleştirmek için istemek yetiyormuş bize bunu bir kez daha hatırlattınız teşekkür ederiz. Hayallerinizdeki evinize de kavuşmanız dileklerimle.. Yeni bir bahçe delisi olarak sizlere elimde bulunan tohumlardan ve çelikler ulaştırmaktan mutluluk duyacağım. Sevgiler..
Sevgili kuyrukk, göndermiş olduğunuz tohumlar için teşekkür etmekte geciktim kusuruma bakmayın yogun bir hafta yaşadık malumunuz. Özellikle süs biberine bayıldım İyiki varsınız, tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Eski 29-11-2011, 11:41   #108
Ağaç Dostu

kuyrukk's Avatar

Giriş Tarihi: 26-08-2009
Alıntı:
Sevgili kuyrukk, göndermiş olduğunuz tohumlar için teşekkür etmekte geciktim kusuruma bakmayın yogun bir hafta yaşadık malumunuz. Özellikle süs biberine bayıldım İyiki varsınız, tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Merhaba Arzu Hanım;
İyi günlerde yetişirin inşallah.. Yoğunluğunuzu forumdan takip ettim. Güzel ve verimli bir toplantı olmuş. Emeği geçen herkesin yüreklerine sağlık. Esen kalın..

kuyrukk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2011, 12:11   #109
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sevgili arzuakyürek; Yeni bahçeniz hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Ne güzel deniz ve bahçe biraradaymış. Tüm dileklerinizi gerçekleştirebilmenizi ve sağlık, huzur, mutluluk içerisinde tadını çıkarmanızı dilerim...

Arsa fotoğrafına bakıp gülenlere de aldırmayın. Bir kaç sene sonra bize komşu olmak için yer ararlar merak etmeyin... Tabi boş yer kalırsa... Bizim etrafımız doldu bile.

Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2011, 13:00   #110
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-03-2011
Arzucuğum, güzel kızım, allah inşallah hayallerine kavuştursun seni, herşey gönlünce olsun. Baharda tohum fide gönderirim hoşça kal canım.

alcen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2011, 22:55   #111
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sevgili arzuakyürek; Yeni bahçeniz hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim. Ne güzel deniz ve bahçe biraradaymış. Tüm dileklerinizi gerçekleştirebilmenizi ve sağlık, huzur, mutluluk içerisinde tadını çıkarmanızı dilerim...

Arsa fotoğrafına bakıp gülenlere de aldırmayın. Bir kaç sene sonra bize komşu olmak için yer ararlar merak etmeyin... Tabi boş yer kalırsa... Bizim etrafımız doldu bile.

Sevgiler...
Teşekkür ederim sevgili Uzaylı, evet haklısın teyzem şimdiden belki komşu oluruz diyor

Eski 29-11-2011, 22:58   #112
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen Mesajı Göster
Arzucuğum, güzel kızım, allah inşallah hayallerine kavuştursun seni, herşey gönlünce olsun. Baharda tohum fide gönderirim hoşça kal canım.
Sevgili Alcen abla bu sıcak ve sevgi dolu mesajınız içimi ısıttı, teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.

Eski 13-12-2011, 23:48   #113
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-03-2011
Güzel kız. hayvanları görünce sana sevgim bir kat daha arttı.Her işin yolunda gidecek sağlıcakla kal canım.

alcen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-12-2011, 20:40   #114
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili Arzuakyürek aldığınız arsayıda yüreğinizin akı gibi alnınızın akıyla düzenleyip bizlerle paylaşacağnızı sabırsızlıkla bekliyorum. Artık siz tecrübeli bir bahçıvan oldunuz.
Sakın gözünde büyüterek işe girişme herşey yavaş yavaş ve sabırla yerleşecek.
Şimdiden sana kolay gelsin diyorum canım sevgiyle kal..

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2011, 09:58   #115
Ağaçsever

takorof's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2011
Arzu hanım yeni bahçeniz hayırlı olsun, İnşallah saroz körfezinden tutacağınız balıklarla, keyifli, mutlu yıllar geçirirsiniz bahçenizde.

takorof Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2011, 09:59   #116
Ağaçsever

takorof's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2011
Bu arada yazmayı unuttum, evinizin bahçesindeki yabani erikten reçel yapmayı deneyin, az şeker ile kaynatın, inanılmaz güzel , hafif mayhoş bir tadı var.

takorof Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-12-2011, 11:01   #117
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-12-2011
Selamlar..Yeni üyeyim üyelerin bahçelerinde ilk ziyaretim.İstanbulda kiralık bir evin bahçesi!!! Hayret ettim.Kutlarım sizi.İnşallah daha güzeli kendinizin olur diyecektim ki bu sayfada olduğunu okudum
Bahçeniz hayırlı olsun.

mtavlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-12-2011, 16:35   #118
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-05-2011
Yeni yaşınız kutlu olsun, nice senelere mutlulukla. Hep sevgiyle kalın.

alanur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-12-2011, 18:27   #119
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Sevgili arzuakyurek, yeni bahçeniz hayırlı olsun, mutlulukla bitki yetiştirmeniz dileğiyle. Adım adım takip edeceğim, heyecanınızı paylaşacağız hep beraber.

Doğum gününüz kutlu olsun, güzellikler coşarak gelsin yeni yaşınızla birlikte

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-12-2011, 22:40   #120
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Teşekkür ederim Sevgili alanur, yaşlanmakda güzel ))
sevgiyle kalın

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025