![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Latin çiçeği çok kolay çimlenir. Çiçeklerini salataya sürekli eklerim. Tadı güzel, gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Çok tohum olursa leblebi gibi tavada kavurup yiyenlerde var ![]() Her sene kendiliğinden çıkıyor. İlk sene sadece turuncu yoğun çimlenmişti. Geçen sene açık sarısı büyüledi. Bu sene capucino serisi ve kırmızı ektim , onlarda çimlendi. Çok keyif alacağın bir bitki. Ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() Adeniumlardan iyi haberler var çoğu çimlenmiş ama plumerilar tam bir fiyasko elde var sıfır ama bekleyeceğim genede zaman herşeyin ilacı nasıl olsa yakında onlarında resimlerini yüklerim Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
En çok ilk harfi ''J' ve ''H'' olanları tercih ediyormuş ben şehir efsanesidir dedim ama inandıramadım. ![]() Sen Sevgili Jineop'un güldüğüne bakma ... bir tanesini bu pazar kap gel işi garantiye alalım, Yasin ile hazırladığınız Baharat bölünün köşesine dikelim.Ve hatta bahçene dikemediğin çiçeklerin için sana bir kaç m 2 lik yer yapalım hazır peyzaj müdürü Mr. Duran da gelmişken... ![]() Bilirsin bizim komisyon baharat kokusuna dayanamaz, tohumlarını da yeşersin diye ülkeni her yerine serper... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
Eğer fideler kendine gelmiş olurlarsa birini söküp geleyim abi zaten fazla vardı ama hala boyunları bükük ise bir başka bahara dikemeyeceğim şimdilik az nesne var onları da ayarlaya bilir isem getireyim beraber bir düzenleme yapalım Saygılar |
|
|
|
|
![]() |
|
|