![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
hepsi harika . çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
arkadaşlar selamlar Malum bahar yaklaşıyor. Ben sizden bir şey rica edeceğim. Evim bahçe içinde yukarıdaki fotolarda da görebilirsiniz. Balkonumun ön tarafında çiçekler için yer hazırladım. Ayrıca bahçemin ortasına iki tane taşlarla çevrili çiçek adası hazırladım. Buralara hangi çiçekleri ekmeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ona göre tohum alıp çimlendirmeye başlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın sadikenver ;Sayfanız hayırlı olsun.Çok güzel bir mekan kurmuşsunuz. Güle güle oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Öncelikle bahçenize ilişkin tanıtım bilgilerini ilk mesajınıza eklerseniz bahçenizin, çevrenizin ve sizin koşullarınız bilinerek bahçeniz incelenir. Alıntı:
Ayrıca bahçeniz geniş görünüyor. Bu nedenle göbekte bitkilerin de boylu olmasında yarar var. Ortaya daha boylu bitkiler dikip onların çevresine daha alçaklardan kuşak yapabilirsiniz. Genelde tek çeşidin, yoğun olarak kullanılması göze daha hoş geliyor. Siz de zaten çok çeşit var ne önereceğimi bilemedim. ![]() Aslında ben olsam öyle mevsimlik yerine çalı ya da küçük ağaççık türü bitkileri tercih ederdim. Kolay gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
mavi ladin düşünüyorum bu aralar alıp dikecem. |
|
![]() |